رسپی

چیز کیک شکلات سفید نعنایی ! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چیز کیک شکلات سفید نعنایی!

در این دستور تهیه، روش تهیه چیز کیک شکلات سفید نعنایی را به صورت ساده و کاربردی برای شما آماده کرده‌ایم. چیز کیک یکی از دسرهای خوشمزه است که معمولاً با پنیر خامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه درست می‌شود.

مواد لازم: میزان مورد نیاز:
بیسکویت اوریو 12 عدد
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
خامه سنگین 1 و 1/4 فنجان
پودر قند 8 قاشق غذاخوری
شکلات سفید 110 گرم
پنیر خامه‌ای نرم شده 280 گرم
عصاره نعنا تند 1/2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز اختیاری
مینی اوریو و شکلات سفید بیشتر اختیاری
آب نبات عصایی برای تزئین

دستور تهیه چیز کیک شکلات سفید نعنایی

1- بیسکویت‌های اوریو را در یک دستگاه غذاساز خرد کنید تا خوب پودر شوند. (یا می‌توانید آن‌ها را در یک کیسه زیپ‌دار بزرگ بگذارید و با وردنه بکوبید و سپس در یک کاسه مخلوط کنید و کره را به آن اضافه کنید). بعد به آرامی کره آب شده را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. حدود 2 و 1/2 قاشق غذاخوری از این مخلوط را در 6 فنجان سرو بریزید و صاف کنید و بگذارید کنار.

2- شکلات سفید را طبق راهنمایی‌های روی بسته آب کنید. سپس بگذارید کمی خنک شود. (مطمئن شوید که شکلات هنوز مایع باشد زیرا نمی‌خواهید که تکه‌های سفت شکلات در چیز کیک داشته باشید).

3- در یک کاسه متوسط، خامه سنگین را با همزن برقی بزنید تا قله‌های نرم به وجود بیاید. سپس 3 قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا قله‌های سفت شکل بگیرد و بعد آن را در یخچال بگذارید.

4- در همین حین، در یک کاسه دیگر، پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس 5 قاشق غذاخوری پودر قند باقی‌مانده و 1/2 قاشق چایخوری عصاره نعنا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. همچنین شکلات سفید خنک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید.

چیز کیک شکلات سفید نعنایی

(اگر می‌خواهید نیمی از مخلوط را رنگ کنید، آن را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس به هر قسمت مقداری رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و هر دو را خوب هم بزنید. خامه زده شده را هم به هر قسمت اضافه کنید). بعد این مخلوط را به آرامی به داخل قیف بریزید و روی لایه بیسکویت اوریو در فنجان‌ها بریزید. سپس به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

5- درست پیش از سرو، با آب نبات عصایی خرد شده یا مینی اوریوهایی که با شکلات سفید و نعنا پوشانده‌اید، تزئین کنید.

6- برای تزئین، مقداری شکلات سفید یا وانیل را طبق دستور ذوب کنید. سپس مینی اوریوها را در شکلات ذوب شده بزنید و روی کاغذ مومی بگذارید. قبل از اینکه شکلات‌ها سخت شوند، روی آن‌ها کمی آب نبات خرد شده بپاشید. بگذارید ضمن دمای اتاق خودش را بگیرد.

منبع: فرتاک نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا