رسپی

چیمی چانگای مکزیکی با طعم عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیمی چانگای مکزیکی با طعم عالی

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و متفاوت هستید، می‌توانید با ما طرز تهیه چیمی چانگا را یاد بگیرید. این دسر بسیار خوشمزه است. برای درست کردن این دسر عالی به مواد زیر نیاز دارید:

12 عدد تورتیلای گندم یا ذرت

250 گرم گوشت چرخ‌کرده

1/2 فنجان پیاز خرد شده

1/2 فنجان فلفل دلمه‌ای خرد شده

1/4 فنجان ذرت

1/4 فنجان پنیر چدار رنده شده

1 قاشق غذاخوری پودر چیلی

1 قاشق چایخوری زیره

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

روغن برای سرخ کردن

دستور تهیه چیمی چانگا:

ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در یک تابه روی حرارت متوسط تفت دهید تا قهوه‌ای شود.

چیمی چانگای مکزیکی با طعم عالی (مرحله به مرحله)

سپس پیاز، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

پودر چیلی، زیره، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید، پنیر چدار را اضافه کنید.

هر تورتیلا را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت و پنیر پر کنید.

لبه‌های تورتیلا را با انگشت یا خلال دندان ببندید تا خوب بسته شوند.

در یک قابلمه یا تابه عمیق، روغن را به اندازه کافی گرم کنید.

چیمی چانگاها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.

بلافاصله با سس سالسا، گواکاموله یا خامه ترش سرو کنید.

می‌توانید از انواع مختلف گوشت مانند مرغ، گوشت گاو یا حتی سبزیجات برای پر کردن چیمی چانگاها استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا