رسپی
چیپس ترتیلا : دستور تهیه چیپس ذرت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترتیلا یا چیپس ذرت
علاوه بر نون ترتیلا، چیپس ترتیلا هم طرفدارهای زیادی داره و درست کردنش اصلاً سخت نیست. توی این مطلب، طرز تهیهاش رو براتون میگم تا بتونید یک چیپس خوشمزه و خانگی درست کنید. میتونید این چیپس رو با سس سالسا به عنوان پیش غذا سرو کنید. با ما همراه باشید.
دستور تهیه چیپس ذرت خانگی ترد و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه چیپس ذرت
- آرد ذرت 60 گرم
- نشاسته ذرت 60 گرم
- آرد گندم یا آرد قنادی 50 گرم
- شیر 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک به مقدار لازم
- پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
- جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم
دستور تهیه چیپس ذرت
- ابتدا شیر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه. سپس به تدریج آرد گندم و آرد ذرت رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
- حالا تخم مرغ، نمک و سبزیها و ادویههای دلخواه رو هم اضافه میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا یکدست بشه.
- روغن رو توی یک ظرف مناسب روی حرارت میذاریم تا کاملاً داغ بشه. قالب نان پنجرهای رو هم توی روغن میگذاریم تا داغ بشه.
- سپس قالب رو توی مخلوط چیپس میزنیم و دوباره توی روغن میگذاریم تا چیپس از قالب جدا بشه. کمی زمان میدیم و دو طرفش رو جابجا میکنیم تا خوب سرخ بشه.
- بعد از سرخ شدن، چیپسها رو بیرون میاریم و روی دستمال آشپزخانه میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه و همینطور ادامه میدیم تا همه مایه چیپس آماده بشه.
- در نهایت با سسهای دلخواه سرو میکنیم.
سایر نکات برای تهیه این چیپس
- این چیپسها مثل نان پنجرهای با قالب مخصوص سرخ میشوند.
- چیپسها خیلی سریع سرخ میشوند، پس دقت کنید که به محض اینکه رنگشون تغییر کرد، سریعاً برگردانید تا هر دو طرف خوب سرخ بشه و نسوزد.
- میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت 60 گرم هست که تقریباً معادل 8 قاشق غذاخوری میشه.
- مقدار آرد گندم هم 50 گرم است که حدود 6 قاشق غذاخوری میشود.
- تمام ادویهها دلخواه هستند. میتوانید هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید یا فقط از نمک استفاده کنید.
- برای خوشرنگتر شدن چیپسها، میتوانید 1 قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران به آنها اضافه کنید، یا حتی برای جشنها از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی