رسپی

چیپس ترتیلا : دستور تهیه چیپس ذرت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترتیلا یا چیپس ذرت

علاوه بر نون ترتیلا، چیپس ترتیلا هم طرفدارهای زیادی داره و درست کردنش اصلاً سخت نیست. توی این مطلب، طرز تهیه‌اش رو براتون میگم تا بتونید یک چیپس خوشمزه و خانگی درست کنید. می‌تونید این چیپس رو با سس سالسا به عنوان پیش غذا سرو کنید. با ما همراه باشید.

دستور تهیه چیپس ذرت خانگی ترد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه چیپس ذرت

  • آرد ذرت 60 گرم
  • نشاسته ذرت 60 گرم
  • آرد گندم یا آرد قنادی 50 گرم
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
  • پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
  • جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم

دستور تهیه چیپس ذرت

  1. ابتدا شیر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا صاف و یکدست بشه. سپس به تدریج آرد گندم و آرد ذرت رو اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم.
  2. حالا تخم مرغ، نمک و سبزی‌ها و ادویه‌های دلخواه رو هم اضافه می‌کنیم و مخلوط رو هم می‌زنیم تا یکدست بشه.
  3. روغن رو توی یک ظرف مناسب روی حرارت می‌ذاریم تا کاملاً داغ بشه. قالب نان پنجره‌ای رو هم توی روغن می‌گذاریم تا داغ بشه.
  4. سپس قالب رو توی مخلوط چیپس می‌زنیم و دوباره توی روغن می‌گذاریم تا چیپس از قالب جدا بشه. کمی زمان می‌دیم و دو طرفش رو جابجا می‌کنیم تا خوب سرخ بشه.
  5. بعد از سرخ شدن، چیپس‌ها رو بیرون میاریم و روی دستمال آشپزخانه می‌ذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه و همینطور ادامه می‌دیم تا همه مایه چیپس آماده بشه.
  6. در نهایت با سس‌های دلخواه سرو می‌کنیم.

سایر نکات برای تهیه این چیپس

  • این چیپس‌ها مثل نان پنجره‌ای با قالب مخصوص سرخ می‌شوند.
  • چیپس‌ها خیلی سریع سرخ می‌شوند، پس دقت کنید که به محض اینکه رنگ‌شون تغییر کرد، سریعاً برگردانید تا هر دو طرف خوب سرخ بشه و نسوزد.
  • میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت 60 گرم هست که تقریباً معادل 8 قاشق غذاخوری میشه.
  • مقدار آرد گندم هم 50 گرم است که حدود 6 قاشق غذاخوری می‌شود.
  • تمام ادویه‌ها دلخواه هستند. می‌توانید هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید یا فقط از نمک استفاده کنید.
  • برای خوشرنگ‌تر شدن چیپس‌ها، می‌توانید 1 قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران به آن‌ها اضافه کنید، یا حتی برای جشن‌ها از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا