رسپی

چیکن وینگز آسان | دستور تهیه وینگز با بال مرغ خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم برای تهیه چیکن وینگز

۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲۰ عدد بال مرغ
۵ قاشق غذاخوری ماست
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
½ قاشق چایخوری پوست لیمو ترش
½ لیمو ترش آب‌گیری شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو

مواد لازم برای سس روکش

۲ قاشق غذاخوری سس تند
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری شکر
مواد لازم برای سس ماست
۱ پیمانه ماست
۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه چیکن وینگز

برای درست کردن چیکن وینگز خوشمزه، در ابتدا چربی بال‌های مرغ را جدا می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس ماست را با روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.
سپس آب لیمو ترش تازه و پوست آن و همچنین رب گوجه‌فرنگی را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. در ادامه، جعفری تازه را شسته و ریز خرد می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم.

در این مرحله، بال‌های مرغ را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم دهنده‌ها به خورد بال‌ها برود. حالا روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم بال‌ها به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.
پس از این زمان، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و بال‌های مرغ مزه‌دار شده را در سینی می‌چینیم و سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.
حالا اجازه می‌دهیم بال‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا خوب بپزند و روی آن‌ها طلایی و خوش‌رنگ شود. سپس به سراغ درست کردن سس روکش می‌رویم. برای این کار، کره را روی حرارت ملایم ذوب می‌کنیم.

دستور تهیه چیکن وینگز

در این مرحله، کره ذوب شده را با سس تند و شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. برای درست کردن سس ماست، جعفری را ریز خرد کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.
سپس ماست و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد ترکیب شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، سینی را از فر خارج می‌کنیم و بال‌های مرغ را بلافاصله به کاسه سس روکش منتقل می‌کنیم.
حالا بال‌ها را خوب هم می‌زنیم تا به سس آغشته شوند و سپس آنها را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم. در نهایت، بال‌های مرغ را با کمی پیازچه خرد شده تزئین کرده و همراه با سس ماست سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا