ژله شب یلدا لیوانیمواد لازم ژله شب یلدا لیوانیطرز تهیه ژله شب یلدا لیوانیژله لیوانی شب یلدا با شیرطرز تهیه ژله لیوانی شب یلداژله لیوانی با بستنیطرز تهیه ژله لیوانی رنگینکمانی با میوهطرز تهیه ژله لیوانی رنگینکمانی با میوه (مرحله به مرحله)

“`html
ژله شب یلدا لیوانی
تهیه ژله شب یلدا لیوانی یک راه عالی برای پذیرایی از مهمانهاست. میتوانید ژله را به صورت تک رنگ یا چند رنگ در لیوان یا جام درست کنید و روی آن تزیینات زیبایی داشته باشید. همچنین میتوانید آن را به شکل میان تهی درست کنید که ظاهر جذابی دارد.
مواد لازم ژله شب یلدا لیوانی
برای تهیه ژله شب یلدا لیوانی ساده، به 6 تا 7 بسته ژله با طعمهای مختلف نیاز دارید. این مقدار برای 4 نفر و 4 لیوان مناسب است.
- یک بسته ژله آلوئه ورا
- یک بسته ژله تمشک
- یک بسته ژله هلو
- یک بسته ژله طالبی
- یک بسته ژله انگور
- یک بسته ژله توت فرنگی
- یک لیوان آب جوش برای هر بسته ژله
- رنگ خوراکی به مقدار دلخواه (برای رنگیتر شدن ژلهها)
- یک کیلو بستنی وانیلی
دستور تهیه ژله شب یلدا لیوانی
اگر میخواهید یک ژله بستنی چند لایه درست کنید، نگران نباشید. با رعایت چند نکته ساده، میتوانید یک دسر خوشمزه و رنگارنگ تهیه کنید.
برای شروع، بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسد تا نرم شود.
برای مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش، آب را در کتری جوش بیاورید. سپس بستههای ژله را جداگانه در کاسههای گود ریخته و منتظر بمانید تا آب جوش بیاید. بهتر است از کاسههای استیل استفاده کنید. بعد از جوش آمدن آب، یک پیمانه از آب جوش را به پودر ژله اضافه کنید و کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله حل شود. بعد از حل شدن، بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
بستنی نرم شده را به ژله حل شده اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. کمی از این مخلوط را برای لایه زیر هر لیوان بردارید و در هر لیوان بریزید.
لیوانها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. هر چه دمای یخچال پایینتر باشد، زودتر سفت میشود. سپس به همین شکل، رنگهای دیگر را هم به صورت لایهای اضافه کنید و هر بار 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا سفت شود.
زمانی که از سفت شدن تمام لایهها مطمئن شدید، میتوانید روی ژله را با میوههای دلخواه تزیین کنید. اگر از لیوان استفاده نکردید، کف قالب را چرب کنید تا ژله راحتتر خارج شود.
ژله لیوانی شب یلدا با شیر
مواد لازم
2 لیوان شیر سرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 عدد زرده تخم مرغ
1/2 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری کره
نوک قاشق چایخوری وانیل
قسمت ژلهای قرمز:
1 بسته ژله انار یا آلبالو
1 و نیم لیوان آب جوش
انار دانه شده به مقدار لازم
قسمت سبز رنگ:
5 تا 6 عدد کیوی
3 قاشق غذاخوری پر شکر
1 بسته ژله آلورا یا کیوی
1 لیوان آب جوش
دستور تهیه ژله لیوانی شب یلدا
ابتدا کیویها را پوست کنده و خرد کنید و با شکر روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود. زیرا اگر کیوی بیش از حد پخته نشود، ژله بسته نمیشود.
بعد، ۱/۳ از لیوانها را با کیوی پخته شده پر کنید و سپس ژله کیوی یا آلورا را که با ۱ لیوان آب جوش تهیه کردهاید، روی کیویها بریزید و اجازه دهید در یخچال ببندد.
برای قسمت پودینگ، شیر سرد را در نشاسته ذرت حل کنید، سپس شکر و زرده تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا زرده کاملا حل شود. بعد روی حرارت مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
“““html
میزنیم تا رد قاشق مشخص بشه. حالا وانیل و کره رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. از روی شعله برمیداریم تا کمی از حرارت بیافته.
پودینگ رو روی قسمت قبلی (ژله کیوی) در لیوانها به صورت یک اندازه میریزیم. مجدد میذاریم یخچال تا پودینگ بسته بشه.
وقتی پودینگ بسته شد، ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل میکنیم. وقتی دما کم شد، اون رو روی پودینگ بسته شده به صورت یکسان در لیوانها میریزیم و میذاریم یخچال تا ژله نیم بند بشه. بعد از یخچال خارج کرده، دانههای انار رو به مقدار کافی در هر لیوان میریزیم و آرام با ژله نیم بند مخلوط میکنیم تا دانههای انار در ژله پخش بشن و فقط بالای ژله قرار نگیرند.
ژله لیوانی با بستنی
برای درست کردن ژله بستنی ساده، میتوانید از ۶ الی ۷ بسته ژله در طعمهای مختلف استفاده کنید.
برای شروع، بستنی وانیلی رو از فریزر خارج کرده و اجازه میدهیم هم دما با محیط بشه. این کار برای نرم شدن کامل بستنی انجام میشه. برای مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش، ابتدا باید کتری رو پر آب کرده و بگذارید آب جوش بیاد. سپس بسته بندی ژله رو باز کرده و هر کدوم رو به صورت جداگانه در ظرفهای گود بریزید و منتظر جوش آمدن آب باشید. بهتره از کاسههای استیل استفاده کنید. بعد از جوش آمدن آب، یک پیمانه سرخالی از آب جوش رو با پودر ژله ترکیب کرده و کاسه استیل رو روی بخار آب قرار بدید تا پودر ژله در آن حل بشه. وقتی که ژله به خوبی در آب حل شد، اون رو کنار میگذاریم تا هم دما با محیط بشه.
در این مرحله، بستنی نرم شده رو به ژله حل شده در آب اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا ژله و بستنی یکدست بشن. در نهایت کمی از آن را برای لایه زیر ۴ لیوان انتخاب کرده و به میزان مشخصی در هر لیوان میریزیم.
در نهایت، لیوان ها رو به مدت پانزده الی بیست دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کمی خود را بگیرد. هر چه دمای یخچال پایینتر باشد، این فرایند سریعتر انجام میگیرد و ژله سریعتر سفت میشود. سپس با روش بالا، رنگهای دیگر ژله رو ترکیب کرده و لایه لایه به لیوان اضافه میکنیم. هر بار به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا ژله خود را بگیرد و به هم ترکیب نشود.
در آخر، بعد از مطمئن شدن از سفت شدن تمام لایهها، میتوانید روی ژله لیوانیتان رو با میوههای دلخواه تزیین کنید. اگر از لیوان استفاده نکردید، میتوانید کف قالبتان را به خوبی چرب کنید تا در نهایت ژله بستنی راحت خارج شود.
دستور تهیه ژله لیوانی رنگینکمانی با میوه
مواد لازم
- پودر ژله فرمند (برای این منظور پودر ژله رنگین کمان فرمند انتخاب مناسبی است)
- آب: به مقدار لازم برای هر بسته (دو لیوان)
- میوهها: سیب، گلابی، کیوی، توتفرنگی و هر میوهای که دوست دارید (به مقدار دلخواه)
- پودر ژلاتین فرمند یا پودر ژله آلوئهورا فرمند: دو ساشه
دستور تهیه ژله لیوانی رنگینکمانی با میوه
- ابتدا یکی از طعمهای ژله را طبق دستور روی بسته تهیه کنید. یعنی یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد بریزید و خوب هم بزنید.
- محلول ژله خوشمزه و رنگی به دست آمده را داخل لیوانهای مدنظرتان به اندازهی یک تا دو سانتیمتر بریزید.
- لیوانها را در یخچال قرار دهید و تقریبا یک ساعت صبر کنید تا لایهی اول ببندد.
- روی لایهی اول، چند تکه از میوههای خرد شده دلخواه بریزید.
- پودر ژله آلوئهورا را طبق دستور درست کنید. یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد!
- محلول ژله آلوئهورا را به اندازهای که روی میوههای خرد شده را بگیرد داخل لیوان بریزید و دوباره یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
- این مراحل را برای چند لایه با طعمهای مختلف دیگر تکرار کنید.
- میتوانید فقط یک لایه میوه خرد شده داشته باشید و بگذارید رنگهای طبیعی و خوشمزه ژله خودنمایی کنند.
- بعد از اینکه همه لایهها خوب بسته شدند، روی ژله را با میوه، خامه یا سس شکلاتی تزئین کنید.