کالباس کراکوف پنیری ؛ مسافری از لهستان (مرحله به مرحله)

“`html
کالباس کراکوف پنیری؛ مسافری از لهستان
کالباس کراکف پنیری، عطر و طعمی فوقالعاده دارد. کراکف یکی از قدیمیترین و بزرگترین شهرهای لهستان است و این کالباس خوشمزه هم از این شهر میآید. طعم لذیذ گوشت همراه با عطر و طعم پنیر ترکیبی فوقالعاده ایجاد کرده است که حتماً از خوردن آن لذت خواهید برد.
مواد لازم: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
گوشت چرخکرده: | 500 گرم (ترکیب گوشت گاو و گوسفند نتیجه بهتری میدهد) |
پنیر موزارلا: | 200 گرم (رنده شده) |
تخممرغ: | 1 عدد |
پیاز رنده شده: | 1 عدد |
سیر رنده شده: | 2 حبه |
آرد سوخاری: | 2 قاشق غذاخوری |
ادویهها (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، زیره): | (به مقدار دلخواه) |
روده طبیعی یا روکش کالباس: | (اختیاری) |
مراحل تهیه کالباس کراکوف پنیری:
آمادهسازی مواد:گوشت چرخکرده، پنیر موزارلا، تخممرغ، پیاز رنده شده، سیر رنده شده و ادویهها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آورید.
شکل دادن به کالباس:مخلوط آماده شده را درون روده طبیعی یا روکش کالباس بریزید و به اندازه دلخواه برش بزنید. اگر از روکش کالباس استفاده میکنید، میتوانید از دستگاه پر کردن سوسیس استفاده کنید.
پخت کالباس:
روش اول:پخت در آب: یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. کالباسها را درون آب جوش قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
روش دوم:پخت در فر: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کالباسها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا رنگ طلایی بگیرند.
سرد کردن:پس از پخت، کالباسها را از آب یا فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملاً سرد شوند.
نکات مهم جهت پخت کالباس کراکوف پنیری:
برای طعمی بهتر میتوانید از پنیرهای دیگر مانند چدار یا گودا نیز استفاده کنید.
برای تزئین کالباس میتوانید از دانههای کنجد، سیاهدانه یا پاپریکا استفاده کنید.
برای تهیه کالباس کراکوف پنیری خانگی بهتر است از گوشت تازه و با کیفیت استفاده کنید.
مدت زمان پخت کالباس بسته به اندازه و ضخامت آن متفاوت است.
ایدههایی برای استفاده از کالباس کراکوف پنیری:
ساندویچ:کالباس کراکوف پنیری را با گوجه، خیار، کاهو و سس دلخواه در نان تست یا نان باگت قرار دهید.
پیتزا:کالباس کراکوف پنیری را به همراه دیگر مواد پیتزا روی خمیر پیتزا قرار داده و در فر بپزید.
اسنک:کالباس کراکوف پنیری را به همراه خلال بادام زمینی و سبزیجات به عنوان یک میانوعده سالم سرو کنید.
با رعایت این دستورالعمل ساده میتوانید کالباس کراکوف پنیری خانگی با طعمی لذیذ و بافتی نرم تهیه کنید.