رسپی

کاپ کیک پرتقالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کاپ کیک پرتقالی

کاپ کیک پرتقالی یک نوع کیک خوشمزه و سالم است که تهیه آن بسیار آسان و سریع است. این کاپ کیک به عنوان یک میان‌وعده لذیذ و پر خاصیت می‌تواند استفاده شود و بافتی سبک، نرم و اسفنجی دارد. برای آشنایی با دستور تهیه کاپ کیک پرتقالی، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد ۲۳۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ ۱۳۵ گرم بدون پوست، تقریبا ۳ عدد
وانیل به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ پنس
آب پرتقال ۲/۱ پیمانه
پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۲/۱ پیمانه

دستور تهیه کاپ کیک پرتقالی

مرحله اول
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کمی پف کنند. سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

مرحله دوم
سپس وانیل را اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر هم بزنید. سپس یک پرتقال را خوب بشویید و پوست آن را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم
مراقب باشید فقط پوست نارنجی پرتقال را رنده کنید و پوست سفید را نزنید چون ممکن است مخلوط را تلخ کند. سپس پرتقال را برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم
حالا روغن مایع را هم به مخلوط اضافه کنید و فقط تا زمانی که با هم مخلوط شوند هم بزنید. سپس آرد را الک کنید و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و دوباره الک کنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم
اگر می‌خواهید کاپ کیک‌ها شکلاتی شوند، حدود ۳۰ گرم از آرد را کم کنید و به جایش پودر کاکائو اضافه کنید. سپس این ترکیب را کم کم به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم
کپسول‌های مافین را در قالب قرار دهید و تا نیمه از مایه کیک پر کنید. روی آن‌ها می‌توانید مقداری خلال بادام یا پرک بادام بپاشید و سپس قالب را در فر که ۱۰ دقیقه قبل گرم شده قرار دهید.

پوستر کاپ کیک پرتقالی

مرحله هفتم
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید کاپ کیک‌ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند تا سطح آن‌ها طلایی شود. سپس آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند و به آرامی از قالب خارج کنید.

مرحله هشتم
حالا کاپ کیک‌ها را در ظرف دیگری بگذارید تا کاملاً سرد شوند. روی آن‌ها را می‌توانید با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده یا شکلات چیپسی تزئین کنید. در پایان می‌توانید کاپ کیک‌ها را در ظرف مناسب بچینید و با چای سرو کنید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا