کاپ کیک گیلاس (مرحله به مرحله)

“`html
کاپ کیک گیلاس
کاپ کیک گیلاس یکی از خوراکیهایی است که همه، مخصوصاً کودکان، به آن علاقه دارند. بعد از اینکه آنها را پختید و خنک کردید، میتوانید با خامه زده شده یا شکلات رنده شده، طعم خاصی به آن بدهید و با قرار دادن یک گیلاس روی آن، به زیباییاش بیفزایید.
کاپ کیک گیلاس نوعی کاپ کیک متفاوت است که روش پخت آن با دیگر کاپ کیکها مانند کاپ کیک آناناس و شکلاتی فرق دارد. این کاپ کیک میوهای نه تنها ظاهر بسیار زیبایی دارد بلکه طعم آن هم واقعاً خوشمزه و لذیذ است.
طعم میوهای این کاپ کیک با ظاهر خاصش یک تجربه خوشمزه و لذتبخش را برای همه به ارمغان میآورد و همه دوست دارند از طعمش لذت ببرند.
کاپ کیک گیلاس بهترین انتخاب برای مهمانیهای تابستانی و عصرانه است. میتوانید این خوراکی خوشمزه را در زمان بسیار کمی درست کنید و با یک فنجان چای از مهمانهای خود پذیرایی کنید.
از دیگر انواع کاپ کیکها میتوان به کاپ کیک ولنتاین و کاپ کیک هندوانه اشاره کرد.
مواد لازم :
آرد: ۱ پیمانه
گیلاس: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: ۱ پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت :
گام 1: تخممرغها، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن خوب مخلوط کنید تا کشدار شود.
گام 2: سپس روغن و ماست را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هرکدام را ۱ دقیقه هم بزنید.
گام 3: آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و با همزن با سرعت کم هم بزنید.
گام 4: گیلاسها را خرد کنید و ۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
گام 5: سپس این مخلوط را به مایع کیک اضافه کنید و با یک لیسک خوب هم بزنید.
گام 6: حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از مایع کیک را درون کپسولهای کاغذی کاپ کیک بریزید تا سه چهارم آنها پر شود.
گام 7: فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
گام 8: سپس سینی کاپ کیکها را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا آماده شود.