رسپی

کباب بقچه ترکیه‌ای؛ ۲ رسپی خوشمزه برای ناهار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کباب بقچه یا اسلیم کباب یکی از خوشمزه‌ترین انواع کباب از کشور ترکیه است. برای درست کردن این کباب، هم از فیله مرغ و هم از گوشت چرخ کرده استفاده می‌شود که در خمیر یوفکا پیچیده می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با دستور تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای آشنا شوید.

رسپی کباب بقچه با مرغ و سس مخصوص به روش ترکیه‌ای

آماده کردن مواد اولیه این کباب حدود ۳۰ دقیقه و پخت آن حدود ۱ ساعت طول می‌کشد. مواد مورد نیاز در این غذا برای ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای

مواد لازم برای تهیه این کباب به شرح زیر است:

فیله مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
هویج ۳ عدد
نخود فرنگی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل پول بیبر ۱ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

مواد لازم برای تهیه سس بشامل به شرح زیر است:

کره ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

مراحل تهیه کباب بقچه خوشمزه با سس مخصوص

در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن کباب بقچه خوشمزه با سس مخصوص به روش ترکیه‌ای آشنا شوید.

مرحله اول: پیاز را در روغن سرخ کنید

برای شروع، پیاز را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت ریز خرد کنید. مقداری روغن در تابه گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

مرحله دوم: مرغ و ادویه‌ها را بیفزایید

زمانی که پیازها نرم شدند، فلفل پول بیبر را اضافه کنید. بعد، فیله‌های مرغ را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: با این تکنیک سه سوته گوشت کباب را نرم کنید

مرحله سوم: سبزیجات را اضافه کنید

در این مرحله، هویج‌ها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. هویج‌ها را به تابه اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه تفت بخورند. سپس نخود فرنگی را به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم: مواد را در خمیر یوفکا بریزید

خمیر یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و در هر قسمت از مواد آماده شده بریزید و بپیچید تا کباب‌ها آماده شوند.

“““html

کاسه‌ای را قرار دهید. در هر قسمت از خمیر، مقدار کمی از مواد سرخ شده را بریزید. سپس خمیر را جمع کنید و این کار را برای همه تکه‌های خمیر تکرار کنید.

مرحله پنجم: کباب بقچه را در فر قرار دهید

سینی فر را کمی با روغن چرب کنید و سپس کباب‌ها را در سینی بچینید. بعد روی مواد را بپوشانید و به سراغ تهیه سس بروید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب سلطانی اصیل ایرانی

کباب بقچه ترکیه‌ای؛ ۲ رسپی خوشمزه برای ناهار

مرحله ششم: سس را آماده کنید

برای تهیه سس بشامل، مقداری کره را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه با کره تفت دهید.

بعد از اینکه بوی آرد پخته شد، شیر را به آن اضافه کنید. شعله را کم کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. در انتها مقداری نمک به سس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

مرحله هفتم: کباب بقچه را آماده کنید

در این مرحله باید سس را روی کباب‌ها بریزید. سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید. در آخر کمی فلفل روی کباب‌ها بپاشید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سپس سینی کباب را در فر بگذارید تا خمیرها بپزند و پنیر روی آن‌ها ذوب شود. وقتی کباب‌ها پخته شدند، شعله را خاموش کرده و سینی را از فر خارج کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

مرحله هشتم: کباب‌ها را سرو کنید

حالا کباب‌ها آماده‌اند و می‌توانید آن‌ها را در ظرف دلخواه بگذارید و با نان تازه سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاسه کباب اردبیلی

طرز تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده

تدارک مواد اولیه این کباب حدود ۲۰ دقیقه و پخت آن حدود ۱ ساعت طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه کباب بقچه با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

گوشت گوسفندی چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
پنیر چدار نیم کیلوگرم
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
خمیر یوفکا به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای با گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

  • برای شروع، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
  • سپس یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کمی کره به آن اضافه کنید. پیازها را در کره سرخ کنید و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
  • وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه‌ها را اضافه کنید. مخلوط گوشت و پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید تا کاملاً سرخ شود.
  • سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از اینکه خامی رب گرفته شد،
  • “““html

  • شعله گاز را خاموش کنید.
  • خمیر یوفکا را به اندازه‌ای که می‌خواهید برش بزنید. سپس مقداری از مواد کباب را داخل خمیر یوفکا قرار دهید و آن‌ها را به شکل بقچه درآورید.
  • حالا می‌توانید بقچه‌های کباب را در سینی مورد نظر خود بچینید. کمی پنیر روی بقچه‌ها بریزید و سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  • سینی را در فر بگذارید و صبر کنید تا خمیر پخته شود و پنیر ذوب گردد. بعد از چند دقیقه سینی را از فر خارج کنید و آن را در ظرف بریزید و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب تابه‌ای دو رنگ

نکات و فوت و فن‌های تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه کباب بقچه یا اسلیم کباب می‌توانید مایه گوشتی یا مرغ چرخ کرده را در خمیر یوفکا بپیچید یا در بادمجان سرخ شده بگذارید و سپس در فر قرار دهید.
  • سس بشاملی که برای تهیه این غذا استفاده می‌شود، اختیاری است و اگر نمی‌خواهید، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • شما می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید.
  • برای تهیه این غذا می‌توانید به جای سس بشامل از سس گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید گوشت چرخ کرده را با پیاز به شکل قلقلی درست کنید و سپس داخل خمیر یوفکا یا بادمجان قرار دهید و بعد در فر بگذارید. بعد از آن کباب‌ها را در سینی بچینید و کمی پنیر روی آن‌ها بریزید و برای چند دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به دو روش برای تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای اشاره شده‌است. این غذا طعم بسیار خوبی دارد و تهیه آن بسیار آسان است. اگر تجربه‌ای در تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا