بیماری ها و درمان آنها

کبد چرب در کمین بچه‌های چاق (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

در بدن ما میکروب‌هایی وجود دارند که در سیستم گوارش کار می‌کنند و خود را با نوع غذایی که می‌خوریم تطبیق می‌دهند. اگر از دوران کودکی به بچه‌ها قند، کربوهیدرات و نمک زیادی بدهیم، این میکروب‌ها تغییر می‌کنند و در بزرگسالی ممکن است باعث بروز مشکلاتی شوند.

یک پزشک متخصص گوارش در یک نشست خبری درباره سرطان کبد گفت: مشکل بزرگی که ما داریم چاقی در کودکان است. این مشکل فقط به خود چاقی مربوط نیست، بلکه بار روانی‌ای که به جا می‌گذارد، خطرناک‌تر است و متأسفانه خانواده‌ها معمولا دوست دارند بچه‌های چاقی داشته باشند.

سیاوش ناصری مقدم با اشاره به اینکه امروز در رژیم غذایی کودکان، شکلات، شیرینی، انواع نوشابه‌ها و پفک‌های نمکی زیاد دیده می‌شود، گفت: این موارد باعث می‌شوند که در آینده بچه‌ها با بیماری‌های قلبی، بیماری‌های کلیوی و کبد چرب مواجه شوند.

این پزشک گفت: زمانی که برای غذا خوردن دور میز می‌نشینیم، 15 تا 20 دقیقه طول می‌کشد تا مغز به ما بگوید که سیر شده‌ایم. نحوه غذا خوردن ما این است که می‌تواند باعث شود مقدار مناسب غذا بخوریم یا سه بشقاب غذا بنوشیم.

زمان و نظم در غذا خوردن، نکته دیگری بود که ناصری مقدم به آن اشاره کرد.

وی افزود: میکروب‌هایی در بدن ما وجود دارد که با نوع غذایی که می‌خوریم، سازگار می‌شوند. اگر از بچگی بیشتر قند، کربوهیدرات و نمک استفاده کنیم، این میکروب‌ها تغییر می‌کنند و در بزرگسالی برای ما مشکلاتی به وجود می‌آورند.

نبود فضای کافی برای ورزش و تحرک کودکان در مدارس و گرایش به بازی‌های کامپیوتری به‌خصوص در خانواده‌های شلوغ و پرکار، دیگر نکته‌ای بود که این عضو مرکز تحقیقات گوارش به آن اشاره کرد و گفت: همه این موارد به کم تحرکی و چاقی منجر می‌شود.

ناصری مقدم همچنین به جذابیت غذاهای فست فود و آماده اشاره کرد و گفت: 25 درصد غذای مردم تهران از رستوران‌ها تهیه می‌شود.

منبع:فارس

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا