رسپی
کتلت تن ماهی: دستور تهیه کتلت تن ماهی خانگی آسان و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه کتلت تن ماهی با طعم فوقالعاده
کتلت تن ماهی با این دستور یکی از بهترین راهها برای استفاده از تن ماهی در آشپزی است. با ما در رضیم همراه باشید تا این دستور را یاد بگیرید.
بهترین دستور برای تهیه کتلت تن ماهی
مواد لازم برای تهیه کتلت تن ماهی
- سیبزمینی ۴ عدد
- تن ماهی ۱ قوطی
- تخممرغ کامل ۱ عدد
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- پیازچه ۱۵ ساقه
- ریحان خرد شده (تازه) ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۱ حبه
- فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
- ماست ۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه کتلت تن ماهی خوشمزه
- ابتدا سیبزمینیها را بشویید و با کمی آب و نمک بپزید. زمانی که پخته شد، پوست آنها را بکنید و با رنده در ظرفی بریزید (باید ریز ریز شود و حالت پوره نگیرد). روغن تن ماهی را خوب خالی کنید و گوشت آن را با چنگال له کنید.
- سپس به سیبزمینی اضافه کنید. تمام سبزیجات شامل پیازچه خردشده (قسمت سفید و سبز)، ریحان خرد شده و فلفل دلمهای خردشده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی اضافه کنید.
- یک عدد تخممرغ کامل و یک زرده به همراه ماست، آبلیمو، سیر له شده، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.
- از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کتلت دربیاورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.
نکات مهم برای تهیه کتلت تن ماهی
- برای جلوگیری از پوره شدن سیبزمینی، بهتر است بعد از خنک شدن آن را رنده کنید.
- کتلت را با سس فلفل و آبلیمو سرو کنید.
- منظور از تن ماهی، قوطی ۱۸۰ گرمی است.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی