رسپی

کدو حلوایی در فریزر؛ روش‌های صحیح نگهداری و مصرف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

با توجه به اینکه کدو حلوایی را در تمام فصل‌ها نمی‌توان پیدا کرد، کسانی که به این کدو علاقه دارند تصمیم می‌گیرند آن را فریز کنند تا بتوانند به مدت طولانی از این غذای خوشمزه استفاده کنند. فریز کردن کدو حلوایی به دو شکل پخته و خام انجام می‌شود و می‌تواند برای ماه‌ها در فریزر بماند. در این مقاله از مجله رضیم، روش نگهداری کدو حلوایی در فریزر را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

۱- استفاده از زیپ‌کیپ

برای فریز کردن کدو حلوایی به صورت خام می‌توانید از این روش استفاده کنید که در ادامه مراحل آن توضیح داده می‌شود:

مرحله اول: برش زدن کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با پوست‌کن پوست آن را جدا کنید. تخم و ریشه‌های کدو را خارج کنید. سپس کدو را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

بیشتر بخوانید: دیگر پول خرید سیر تازه ندهید، سیر را در خانه بکارید

مرحله دوم: شستن کدو حلوایی

در این مرحله دوباره کدو حلوایی را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود.

مرحله سوم: بسته‌بندی کدوها

پس از اینکه آب کدوها خارج شد، آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی زیپ‌کیپ قرار دهید و هوای اضافی را از کیسه خارج کنید. سپس کیسه‌ها را در فریزر بگذارید.

بیشتر بخوانید: با این روش کدو تنبل (کدو حلوایی) را به راحتی خرد کنید

۲- پوره کردن

یکی دیگر از روش‌های نگهداری کدو حلوایی برای مدت طولانی در فریزر، پوره کردن آن است. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس کدو را به قطعات کوچک مکعبی برش بزنید.

بیشتر بخوانید: خوراکی‌هایی که نباید در فریزر گذاشت

روش نگهداری کدو حلوایی در فریزر

بیشتر بخوانید: با این راهکار به گس و بی‌مزه را به یک به رسیده و آبدار تبدیل کنید

مرحله دوم: پوره کردن کدو حلوایی

کدو حلوایی خرد شده را به همراه نیم لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی نرم شد، با استفاده از گوشت‌کوب برقی یا چنگال آن را پوره کنید.

کدو حلوایی در فریزر؛ روش‌های صحیح نگهداری و مصرف

مرحله سوم: بسته‌بندی کدو حلوایی پوره شده

پس از پوره کردن، اجازه دهید دمای کدو به دمای اتاق برسد. سپس آن را در کیسه‌های فریزری یا زیپ‌کیپ بسته‌بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: چگونه اسفناج را بهترین شکل بپزیم

۳- استفاده از ظرف پلاستیکی

یکی دیگر از روش‌های فریز کردن کدو حلوایی به صورت خام، استفاده از ظرف پلاستیکی است که در ادامه توضیح داده می‌شود:

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با پوست‌کن پوست آن را جدا کنید. تخم و ریشه‌های کدو را خارج کنید و سپس کدو را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی باقلوای پاییزی با کدو حلوایی

“““html
روش نگهداری کدو حلوایی در فریزر

بیشتر بخوانید: چگونه هویج مناسب را انتخاب کنیم؟

مرحله دوم: کدو حلوایی را بشویید

در این مرحله، کدو حلوایی را دوباره بشویید و آن را درآبکشی قرار دهید تا آب اضافی آن کاملاً خارج شود.

مرحله سوم: کدوها را در ظرف بگذارید

وقتی آب کدوها گرفته شد، آن‌ها را در کیسه‌ی فریزر قرار دهید و بعد داخل یک ظرف پلاستیکی با درب محکم بگذارید. سپس این ظرف را در فریزر بگذارید.

بیشتر بخوانید: ۱۷ ترفند خوشمزه‌تر شدن ترشی کلم قرمز

نکات تکمیلی برای نگهداری کدو حلوایی در فریزر:

  • بهتر است هنگام خرید، کدوهایی با گردن انتخاب کنید زیرا گوشت بیشتری دارند.
  • بهتر است که اندازه بسته‌ها به مقدار مصرف یک وعده باشد.
  • اگر کدو را پخته و فریز کردید، باید یک ساعت قبل از استفاده آن را از فریزر درآورید.
  • می‌توانید کدو حلوایی را تا ۵ ماه در فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای تازه نگه داشتن کرفس برای مدت طولانی

در این مقاله از مجله رضیم، ۳ روش برای نگهداری کدو حلوایی در فریزر را به شما معرفی کردیم. اگر شما هم عاشق این خوراکی خوشمزه و مفید هستید، حتماً یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید و در تمام فصل‌ها از کدو حلوایی لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا