کره بادام زمینی : ۳ روش جدید جهت تهیه کره بادام زمینی (مرحله به مرحله)

“`html
کره بادام زمینی با طعم های مختلف
در این پست از رضیم، دستور تهیه کره بادام زمینی با ۳ طعم مختلف را به شما عزیزان ارائه میدهیم. با ما همراه شوید…
دستور تهیه کره بادام زمینی با طعم های مختلف
مواد اولیه :
کره بادام زمینی ساده :
- عسل……………………………………..۱ تا ۲ قاشق چایخوری
- روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی ………….. ۲ قاشق چایخوری
- نمک………………………………………۱/۴ تا ۳/۴ قاشق چایخوری
- بادام زمینی…………………………………۲ فنجان – ۳۰۰ گرم (بی نمک، بدون پوست)
کره بادام زمینی شکلاتی :
- روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی ………………۳ قاشق چایخوری
- نمک……………………………………….۱/۴ تا ۳/۴ قاشق چایخوری
- بادام زمینی………………………………….۲ فنجان – ۳۰۰ گرم (بی نمک، بدون پوست)
- پودر کاکائو………………………………….۱/۲ فنجان – ۴۶ گرم (شیرین نشده)
- پودر شکر…………………………………..۱ و نیم فنجان – ۱۷۳ گرم
کره بادام زمینی و بادام :
- روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی ……………..۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
- عسل………………………………………۱ تا ۲ قاشق چایخوری
- نمک………………………………………۱/۴ تا ۳/۴ قاشق چایخوری
- بادام………………………………………۱ فنجان – ۱۵۰ گرم (بی نمک، کامل)
- بادام زمینی…………………………………۱ فنجان – ۱۵۰ گرم (بی نمک، بدون پوست)
این دستور تهیه کره بادام زمینی بسیار ساده است. شما فقط به یک غذا ساز و ۱۵ دقیقه وقت نیاز دارید. همچنین میتوانید خلاقیت خود را به کار ببرید و کره بادام زمینی با طعمهای مختلف درست کنید…
دستور تهیه کره بادام زمینی با طعم مختلف
فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) گرم کنید. بادام زمینیها را در یک سینی فر بریزید و آنها را به مدت ۳ دقیقه بو بدهید.
سینی را کمی تکان دهید یا بادام زمینیها را هم بزنید و سپس ۳ تا ۵ دقیقه دیگر بو بدهید تا رنگ آنها کمی قهوهای شود و بوی خوشی از آنها بلند گردد. مواظب باشید بادامها سریع نسوزند.
برای درست کردن کره بادام زمینی، بادام زمینیهای بو داده را در کاسه یک غذا ساز قرار دهید.
۱ دقیقه ***بزنید، سپس لبههای کاسه را با یک کاردک پاک کنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بزنید تا کره بادام زمینی نرم و براق شود.
حالا به مقدار دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. معمولاً ما نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ و نیم قاشق چایخوری عسل اضافه میکنیم که کره بادام زمینی را کمی شیرین میکند.
غلظت را چک کنید. ما معمولاً ۲ قاشق چایخوری روغن اضافه میکنیم، و میتوانید طبق نیاز روغن اضافه کنید.
اگر میخواهید کره بادام زمینی دانههای درشتی داشته باشد، قبل از شروع کار ۱/۳ فنجان بادام زمینی بو داده را در نظر بگیرید و سپس به کاسه غذا ساز اضافه کنید.
۸ تا ۱۰ مرتبه بزنید تا بادامها به تکههای کوچک خرد شوند.
بادامهای خرد شده را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. بعد از درست کردن کره بادام زمینی، بادام خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بادامها و بادام زمینیها را طبق روش گفته شده بو بدهید. سپس، بادام زمینی و بادام بو داده را در کاسه غذا ساز بریزید.
۱ دقیقه بزنید، سپس لبههای کاسه را با کاردک پاک کنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بزنید تا کره بادام زمینی نرم و براق باشد.
حالا به مقدار دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و مخلوط کنید. معمولاً ما نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ و نیم قاشق چایخوری عسل اضافه میکنیم.
غلظت را چک کنید. ما معمولاً ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری روغن اضافه میکنیم. طبق نیاز روغن اضافه نمایید.
بادامها را طبق روش گفته شده بو بدهید. بادام زمینیهای بو داده را در کاسه غذا ساز قرار دهید.
۱ دقیقه بزنید و بعد لبههای کاسه را تمیز کنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بزنید تا…
“““html
که کره ی بادام زمینی شکلاتی نرم به دست بیاید بزنید.
دستور تهیه کره بادام زمینی کاکائویی
نمک، روغن، پودر کاکائو و شکر پودری را اضافه کنید سپس 1 دقیقه دیگر تا مخلوط و براق شوند بزنید.
کره ی بادام زمینی را در ظرف محافظ غذا بریزید. در آن را ببندید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید :
کره پسته : دستور تهیه کره پسته مرحله به مرحله
خواص و عوارض کره بادام زمینی برای کودکان
خاصیت درمانی و فوق العاده ی بادام زمینی
نکات مهم:
بهتر است از بادام زمینی بو نداده استفاده کنید اما اگر نتوانستید آن را پیدا کنید، میتوانید از بادام زمینی بو داده استفاده کنید.
کار بو دادن بادام زمینی را بدون فر هم میتوانید انجام دهید. برای این کار بادام زمینیها را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت بسیار پایین بگذارید و مدام هم بزنید تا نسوزد. وقتی بوی خوش بادام بلند شد، شعله را خاموش کنید.
اگر از بادام زمینی بو داده استفاده میکنید، لازم نیست این کار را انجام دهید.
بهتر است پوست قهوهای بادام زمینی را بگیرید.
این کره خوشمزه را میتوانید به عنوان صبحانه و عصرانه و یا در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید.
در مورد روغن، هر چقدر که لازم است اضافه کنید و حتی میتوانید آن را حذف کنید. بادام زمینی خودش روغن دارد و نیازی به اضافه کردن روغن نیست.
میتوانید اول کره بادام زمینی خود را بدون روغن تهیه کنید و بچشید. اگر خشک بود، کمی روغن اضافه کنید.
میتوانید از کنجد هم در تهیه کره استفاده کنید. در این صورت محصول شما ترکیبی از کره بادام زمینی و کرم کنجد خواهد شد.
میتوانید از ترکیب بادام زمینی و فندق هم استفاده کنید. این کره را میتوانید حداقل یک ماه در یخچال نگهداری کنید.