رسپی

کروکت فرانسوی : دستور تهیه کروکت فرانسوی خوشمزه و بی نظیر + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کروکت فرانسوی +عکس

کروکت (croquette) نوعی کوفته فرانسوی است که می‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید. این غذا را می‌توان به عنوان غذای اصلی یا تزئینی برای میز یا پیش‌غذا استفاده کرد. با ما همراه باشید.

کروکت فرانسوی-دستور تهیه کروکت فرانسوی

1 – دستور تهیه کروکت فرانسوی

اگر به غذاهای ملل علاقه دارید، حتماً می‌دانید که غذاهای فرانسوی بسیار خوشمزه هستند و با ذائقه ما ایرانی‌ها هم سازگارند. با تهیه این غذاها، می‌توانید تنوع بیشتری به مهمانی‌هایتان ببخشید.

مواد اولیه:

  • آرد سوخاری: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • جعفری خرد کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط: 2 عدد
  • سینه مرغ: 750 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. مرغ را بشویید، خرد کنید و استخوان‌های آن را بگیرید. سپس آن را چرخ کرده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبنده شود.
  2. هویج‌ها را پوست گرفته و از طول به 4 قسمت تقسیم کنید و بپزید تا نرم شوند. کمی از مایه مرغ را بردارید و دستان خود را نمناک کنید. سپس آن را با دست پهن کنید.
  3. یک برش هویج، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن بگذارید و سپس آن را به شکل گرد یا سوسیس کوکتل در بیاورید.
  4. کروکت را ابتدا در آرد سوخاری بزنید، بعد در تخم مرغ زده شده و دوباره در آرد سوخاری بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

کروکت فرانسوی : دستور تهیه کروکت فرانسوی خوشمزه و بی نظیر + عکس

separator line

2 – کراکت سیب زمینی خانگی

مواد لازم :

  • پوره سیب زمینی: 680 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1/2 پیمانه
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • آرد: 1/4 پیمانه
  • پودر نان (سوخاری): 3/4 پیمانه
  • روغن برای سرخ‌کردن: 6 قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

کروکت فرانسوی : دستور تهیه کروکت فرانسوی خوشمزه و بی نظیر + عکس (مرحله به مرحله)

کراکت سیب زمینی همیشه گزینه‌ای عالی و خوشمزه است، چه به عنوان دورچینی ترد و خوشمزه و چه به عنوان یک شام سبک با سس گوجه یا سالاد سبزیجات.

کراکت سیب زمینی از ترکیب سیب‌زمینی با آرد، تخم‌مرغ و پودر نان تهیه می‌شود و سپس سرخ می‌شود. اما برای اینکه غذا سالم‌تر و کم‌چرب‌تر باشد، می‌توانید آن را کمی سرخ کرده و سپس در فر بپزید.

این روش باعث می‌شود که کراکت ترد و خوشمزه بماند بدون اینکه در روغن غوطه‌ور شود.

قبلاً دستور تهیه کراکت‌های مرغ، گوشت و سبزیجات را نیز معرفی کرده‌ایم. حالا نوبت به کراکت سیب‌زمینی است که یکی از ساده‌ترین انواع کراکت است، ولی به همان اندازه خوشمزه است و می‌توان از آن به عنوان میان‌وعده یا دورچینی برای غذاهای مختلف استفاده کرد.

“““html
کروکت فرانسوی : دستور تهیه کروکت فرانسوی خوشمزه و بی نظیر + عکس

مرحله اول:

  1. برای درست کردن کروکت، ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها در دمای اتاق باشند.
  2. بنابراین آن‌ها را یک ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید. در همین حین، پوره سیب‌زمینی را آماده کنید. برای این کار، سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز یا بخارپز کنید.
  3. اگر به سیر علاقه دارید، می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را همراه با چند حبه سیر بخارپز کنید.
  4. پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کمی خنک شدند، آن‌ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید یا در غذاساز بریزید.

مرحله دوم:

  1. زمانی که پوره سیب‌زمینی خنک شد، آن را با یک تخم‌مرغ هم زده و پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید.
  2. سپس جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. مراقب باشید بیش از حد هم نزنید چون ممکن است مایه چسبناک شود.
  3. همچنین توجه داشته باشید که به دلیل استفاده از پنیر، نیازی به نمک زیاد نیست. حالا با یک قاشق بزرگ، مایه را به شکل توپک درآورده و روی سینی بچینید.
  4. شما باید حدود ۱۰ توپک داشته باشید که می‌توانید این کار را با دست هم انجام دهید.

مرحله سوم:

  1. حالا هر توپک را از وسط نصف کرده و با دست‌شان را به شکل استوانه‌ای درست کنید. سپس کروکت‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. در این مدت، سه بشقاب آماده کنید و یکی را با آرد، دومی را با دو تخم‌مرغ هم‌زده و سومی را با پودر سوخاری پر کنید. همچنین یک سینی فر آماده کنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
  3. پس از ۲۰ دقیقه، کروکت‌ها را از یخچال بیرون آورده و یکی یکی در آرد بغلتانید. آرد اضافی را بتکانید تا فقط یک لایه نازک آرد روی آن‌ها باقی بماند.
  4. سپس هر کروکت را در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و دوباره به سینی برگردانید.
  5. کف یک تابه بزرگ، دو قاشق روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید. حدود یک سوم از کروکت‌ها را به آرامی داخل تابه بگذارید. بهتر است از تابه دسته‌دار استفاده کنید. دو تا سه دقیقه آن‌ها را سرخ کنید و در این مدت مرتب تابه را جابجا کنید تا کروکت‌ها نسوزند.
  6. زمانی که کروکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از تابه بیرون آورده و روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. این کار را برای بقیه کروکت‌ها در دو مرحله تکرار کنید.
  7. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کروکت‌های سیب‌زمینی ترد و خوشمزه آماده شوند.

نکته: می‌توانید در وسط هر کروکت یک تکه پنیر موزارلا یا پنیر چدار قرار دهید. به این ترتیب، وقتی کروکت را گاز می‌زنید، یک تکه پنیر گرم و نرم زیر دندان‌تان می‌آید و کروکت کمی کش‌دار خواهد شد.

کروکت فرانسوی : دستور تهیه کروکت فرانسوی خوشمزه و بی نظیر + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کیم چی غذای محبوب کره ای

بروسکتا یا بروشتا | دستور تهیه غذای محبوب ایتالیایی مرحله به مرحله

دستور تهیه هوموس غذای لبنانی بی نظیر و عالی در منزل

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا