رسپی

کرپ پیتزایی رو اینجوری درست کنین !دستور تهیه کرپ پیتزا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کرپ پیتزایی رو اینجوری درست کنین !

کرپ پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین و سریع‌ترین روش‌های درست کردن پیتزا در خانه است. شاید شما قبلاً کرپ‌هایی با شکلات درست کرده‌اید، این بار می‌خواهیم کرپ را با مواد مختلف پیتزا تهیه کنیم. می‌توانید هر ماده‌ای که دوست دارید به آن اضافه کنید. گاهی دلتان می‌خواهد پیتزا بخورید ولی به خاطر زمان‌بر بودن درست کردن خمیر، منصرف می‌شوید. اما با تهیه کرپ پیتزا به راحتی می‌توانید در خانه، یک پیتزای خوشمزه درست کنید. تنوع در غذاها، لذت آشپزی را بیشتر می‌کند.

مواد لازم برای مواد میانی کرپ پیتزایی

  • ژامبون: ۵ ورقه
  • ذرت: ۱/۲ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم

مواد لازم

آرد: ۱ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه کرپ پیتزا

مرحله اول: تهیه کرپ

ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه با همزن دستی بزنید تا کمی نرم شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. بعد از آن، آرد الک شده و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک مایع یکنواخت به دست آید. سپس از صافی رد کنید تا هیچ گوله آردی باقی نماند.

مرحله دوم: تهیه مواد پیتزا

ژامبون را به شکل مکعبی خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت بخارپز را به آن اضافه کنید. در آخر، پنیر پیتزا و نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: پخت کرپ پیتزا

مقداری کره درون تابه بریزید و با قلمو آن را چرب کنید. اجازه دهید تابه داغ شود. سپس از مایه کرپ با یک ملاقه در تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مایه به تمام نقاط تابه برسد. وقتی روی کرپ حباب زد، آن را برگردانید. سپس مقداری از مواد پیتزا را در یک طرف کرپ بریزید. بعد از چند دقیقه که کرپ پخته شد، آن را به سمت دیگر جمع کنید یا می‌توانید کرپ‌ها را پر کرده و رول کنید و برای چند دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود. همین کار را برای تمام مواد کرپ انجام دهید و در ظرف سرو کنید. این غذا را با سس کچاپ میل کنید.

فوت و فن‌های دستور تهیه کرپ پیتزا

  • می‌توانید از قارچ نیز استفاده کنید، فقط حتماً آن‌ها را با حرارت بالا تفت دهید تا آبشان کشیده شود، وگرنه کرپ خمیر می‌شود.
  • اگر از سوسیس استفاده می‌کنید، آن‌ها را از قبل تفت دهید.
  • فقط برای بار اول داخل تابه را چرب کنید و برای بارهای بعدی نیازی به چرب کردن نیست.
  • حرارت باید در هنگام پخت ملایم باشد تا مغز پخت شود.

منبع: پارسی دی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا