کسانی که از پای مرغ متنفرند با این رسپی آن را میخورند

“`html
خوراک پای مرغ یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در فرهنگهای مختلف به روشهای گوناگونی درست میشود. این خوراک برای شما بسیار مفید است و چنانچه آن را درست آماده کنید، طعم فوقالعادهای دارد که شما را شگفتزده خواهد کرد. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، طرز تهیه خوراک پای مرغ را به صورت قدم به قدم توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه خوراک پای مرغ
پای مرغ | ۱ کیلوگرم |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
چوب دارچین | ۱ عدد |
دانه فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
آب | به مقدار لازم |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه، فلفل قرمز، ادویه کاری | به مقدار دلخواه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خوراک پای مرغ
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه ۹۰-۱۰۰ دقیقه و زمان انتظار برای تهیه نهایی این خوراک ۳-۴ ساعت است.
- مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۴-۵ نفر است و شما با یک حساب ساده میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید تا در حجم بیشتر این خوراک خوشمزه را درست کنید.
- سختی تهیه این خوراک در دسته متوسط قرار میگیرد.
مرحله اول: شستن و آمادهسازی پای مرغ
پای مرغها را با آب سرد بشویید تا هر گونه آلودگی و گرد و غبار از آنها پاک شود. سپس با استفاده از یک چاقو یا قیچی آشپزخانه، ناخنهای پای مرغ را به دقت ببرید. ناخنها خوراکی نیستند و باید قبل از پخت جدا شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار
مرحله دوم: گذاشتن در محلول آب و نمک
پای مرغهای تمیز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آنها آب بریزید تا کاملاً زیر آب بروند.
۱ قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید.
پای مرغها باید به مدت ۱ ساعت در این محلول بمانند تا کاملاً تمیز شوند و بوی نامطبوع آنها از بین برود.
مرحله سوم: آماده کردن پیاز
پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
پیازهای خلالی باید به اندازه کافی نازک باشند تا در هنگام پخت، طعم آنها به خوبی به پای مرغها منتقل شود.
در یک تابه بزرگ یا قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید.
بیشتر بخوانید: کاربرد انواع پیاز در آشپزی؛ کدام پیاز برای چه غذایی مناسب است؟
“““html
مرحله چهارم: اضافه کردن پای مرغ
بعد از اینکه پیاز را کمی سرخ کردید، پای مرغهایی که در آب و نمک خیساندهاید را از آب خارج کرده و به آرامی روی پیازها بچینید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم: افزودن ادویهها
چوب دارچین، دانه فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را به تابه اضافه کنید. این ادویهها عطر و طعمی خوشمزه به پای مرغ میدهند و به خاطر گرما، این غذا را برای فصلهای سرد مناسب میکنند.
سیرها را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید. سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا طعم ادویهها به پای مرغ منتقل شود.
- شما میتوانید مقدار ادویهها را به سلیقه خود تنظیم کنید. بعضی افراد دوست دارند ادویه بیشتری اضافه کنند تا طعم غذا تندتر شود.
مرحله ششم: پختن خوراک پای مرغ
آب را به محتویات تابه اضافه کنید. آب باید به اندازهای باشد که پای مرغها کاملاً در آن غوطهور شوند. این آب به تدریج طعم ادویهها و پیاز را به خود خواهد گرفت.
حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک پای مرغ به مدت ۳ ساعت آرام بپزد. در طول پخت، هر از چندگاهی خوراک را هم بزنید و مقدار آب را چک کنید. اگر نیاز بود، میتوانید کمی آب بیشتر اضافه کنید تا خوراک خشک نشود.
- پای مرغ به زمان طولانی برای پخت نیاز دارد تا کاملاً نرم و خوشمزه شود و تمام مواد مفید آن آزاد گردد.
مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
بعد از اینکه پای مرغ کاملاً پخته شد، با مقداری آبلیمو و نمک چاشنی آن را به سلیقهی خود تنظیم کنید.
خوراک را در ظرف سرو بریزید و با جعفری تازه یا لیموی ترش تزیین کنید.
میتوانید این خوراک خوشمزه و مقوی را با نان تازه یا برنج سرو کنید.
امیدواریم این رسپی برای شما علاقهمندان به آشپزی جالب باشد. خوراک پای مرغ یکی از غذاهای سنتی و بسیار مغذی است که با مواد ساده و در دسترس درست میشود. همچنین به خاطر داشتن کلاژن و مواد مغذی فراوان، برای سلامت بدن بسیار مفید است.
اگر شما از روشهای دیگری برای بهتر کردن طعم این خوراک استفاده میکنید، خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.