رسپی
کشک و قارا | دستور تهیه کشک و قارا خانگی خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
نحوه تهیه کشک خانگی
کشک یک مادهٔ غذایی کوچک است که همه خواص شیر را دارد. کشک سرشار از کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین است. برای درست کردن این خوراکی با ما همراه باشید.
دستور تهیه کشک خوشمزه در خانه
مواد لازم برای تهیه کشک خانگی
- دوغ محلی ۱ کیلوگرم
- نمک به مقدار لازم
- پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
- پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری
نحوه درست کردن کشک خانگی
- دوغ محلی را بجوشانید تا قل بزند.
- اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد، سپس شعله را خاموش کنید تا داغی آن کم شود.
- یک کیسه پارچهای نازک انتخاب کنید و دوغ جوشیده را درون کیسه بریزید، زیرش یک ظرف بگذارید و آویزان کنید تا آب کشک داخل ظرف بریزد.
- حدود یک ساعت صبر کنید تا آب کشک کامل گرفته شود، سپس کشکها را از کیسه به یک کاسه منتقل کنید و پودر موسیر، آویشن و نمک را به کشک اضافه کنید (نمک را بچشید و اگر کافی نبود، دوباره اضافه کنید).
- روی یک سینی، پارچهای بگذارید. کشکها را به شکل گلوله درآورید و روی پارچه قرار دهید. سینی را در آفتاب بگذارید و بگذارید تا نمکشی کند، حدود یک روز کافی است.
نکات دیگر برای تهیه کشک خانگی
- حتماً از دوغ محلی استفاده کنید زیرا چربی دوغ حفظ میشود.
- آویشن و موسیر کاملاً اختیاری است، ولی حتماً امتحان کنید؛ طعمی خاص به کشک میدهد.
- کیسهای که استفاده میکنید نباید مانند تور باشد و باید طوری باشد که آب کشک به راحتی از آن عبور کند.
- کشکها بعد از خشک شدن کوچک میشوند، پس در اندازهای که گلوله میکنید، این نکته را در نظر بگیرید. از آب کشک قرهقروت یا به نام محلی قارا هم میتوانید درست کنید.
- برای تهیه قارای خانگی: آب کشک را بجوشانید تا مثل کارامل قهوهای شود، ترش و خوشمزه است. نوش جان!
- هر چقدر دوغ شما چربتر باشد، کشک تیرهتر میشود.
لذت آشپزی با رضیم:
طعم جدید غذا برای مهمانیها با خورش داوود پاشا
دستور تهیه ۸ راز برای خوشمزه و کشدار شدن حلیم با رضیم
موارد لازم و دستور تهیه کابلی پلو (قابلی پلو افغانی) خوشمزه و آسان
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی