رسپی

کله گنجشکی | ۲ روش متفاوت برای تهیه خوراک سر گنجشکی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خوراک کله گنجشکی

در این مطلب، طرز تهیه کله گنجشکی که یکی از خوشمزه‌ترین و سریع‌ترین غذاها است، برای شما می‌گذارم. اسم این غذا سرگنجشکی یا کله گنجیشکی است. امیدوارم آن را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه خوراک سنتی کله گنجشکی

روش اول: کله گنجشکی با نخود

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: 400 گرم
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 4 تا 5 عدد
  • سبزی خشک (ترخون، مرزه و ریحان): 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • نخود: 1 پیمانه
  • ادویه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

  1. ابتدا نخود و گوشت را در هاون ساییده، سپس این مخلوط را با سبزیجات معطر و ادویه‌ها ترکیب کرده و به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید.
  2. سپس در یک ظرف دیگر، پیاز را با کمی روغن تفت دهید و کوفته‌ها را به آن اضافه کنید و گوجه فرنگی رنده شده و کمی آب بریزید.
  3. در نهایت، بگذارید تا مواد به خوبی بپزند و آب کمی در ظرف باقی بماند.

کله گنجشکی | ۲ روش متفاوت برای تهیه خوراک سر گنجشکی

روش دوم: کله گنجشکی با سیب‌زمینی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: 150 گرم (300 کالری)
  • سیب‌زمینی: 1 عدد کوچک (70 کالری)
  • پیاز کوچک: 1 عدد (5 کالری)
  • رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری (5 کالری)
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

دستور تهیه

  1. ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  2. گوشت چرخ کرده را با نصف پیاز رنده شده ورز دهید.
  3. سپس با دست، گلوله‌های کوچکی (کوفته) درست کنید.
  4. در یک قابلمه، رب گوجه‌فرنگی و نصف دیگر پیاز رنده شده را بریزید.
  5. سیب‌زمینی را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. کمی آب بریزید و کوفته‌ها را داخل قابلمه قرار دهید.
  6. اجازه دهید خورشت شما خوب جا بیفتد و گوشت پخته شود.

نکات تکمیلی در مورد کوفته سرگنجشکی

  • کوفته سرگنجشکی در دسته دلمه و کوفته‌ها قرار می‌گیرد.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود 30 دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار نیز حدود 30 دقیقه می‌باشد.
  • کوفته سرگنجشکی را می‌توانید در وعده نهار یا شام سرو کنید.
  • همچنین می‌توانید در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطار میل کنید.
  • توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی

دستور تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

قیساوا | دستور تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا

آبگوشت بامیه | دستور تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا