رسپی

کهکشانی از رنگ ها، دستور تهیه شربت کهکشانی ! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کهکشانی از رنگ ها، دستور تهیه شربت کهکشانی !

تصور کنید در یک روز گرم تابستانی، خسته و تشنه به خانه وارد می‌شوید و یک پارچ از شربت چند لایه و رنگارنگ را می‌بینید! این شربت به قدری زیباست که شاید خستگی‌تان را فراموش کنید. عطر و طعم ویژه‌اش به همراه خواص خاصی دارد که یک بار امتحانش کنید، مشتری دائمی‌اش می‌شوید. همچنین در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌توان روی آن حساب کرد و می‌توانید سینی پر از شربت‌های رنگی درست کنید تا هر کسی طعم و رنگ محبوبش را انتخاب کند.

گل ختمی یا پنیرک به تنهایی طعم خاصی ندارد اما خواص خیلی خوبی دارد که آن را برای روزهای گرم تابستان گزینه ویژه‌ای می‌سازد. این گل‌های زیبا و بنفش رنگ، حرارت بدن را کاهش می‌دهند، سرفه و تنگی نفس را از بین می‌برند، به درمان مشکلات کلیوی کمک می‌کنند و خواب راحتی برای شما به ارمغان می‌آورند. و این‌ها تنها بخشی از خواص فوق‌العاده این گیاه مفید است. اگر تخم شربتی و عسل را هم به شربت اضافه کنید، خواصش باز هم بیشتر می‌شود.

علاوه بر این، اگر خواهان افزایش خواص شربت کهکشانی هستید، می‌توانید کمی خاکشیر هم به آن اضافه کنید. اگر به طعم خاکشیر علاقه‌مندید، دستور تهیه شربت خاکشیر برای روزهای گرم سال هم تجربه‌ی خوبی خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه شربت کهکشانی

برای تهیه شربت کهکشانی، مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید. به یاد داشته باشید که می‌توانید به جای شربت‌های آماده یا خانگی، از عسل نیز استفاده کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گل پنیرک 3 قاشق غذاخوری
شربت آلبالو، توت فرنگی یا هر شربت غلیظ دلخواه به مقدار لازم
آب سرد نصف پیمانه
تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو چند قطره

مراحل تهیه شربت کهکشانی

مرحله اول: گل پنیرک را با مقداری آب سرد بخیسانید و نیم ساعت صبر کنید تا گل‌ها رنگ خود را به آب پس دهند.
مرحله دوم: عصاره آبی رنگ گل پنیرک را از یک صافی عبور دهید و آن را در ظرفی مناسب بریزید.
مرحله سوم: تخم شربتی‌ها را هم در ظرفی جداگانه با آب ولرم بخیسانید تا پف کنند. توجه کنید که مقدار آب زیاد نباشد تا ترکیبی غلیظ ایجاد شود.
مرحله چهارم: یک لیوان شیشه‌ای بلند انتخاب کنید و مقداری از شربت غلیظ آلبالو یا توت فرنگی را به عنوان اولین لایه درون آن بریزید.
مرحله پنجم: تخم شربتی‌های ژله‌ای را با یک قاشق به آرامی روی لایه اول بریزید و مراقب باشید لایه‌ها مخلوط نشوند.
مرحله ششم: لایه سوم، عصاره گل پنیرک را با مقدار کمی یخ به تخم شربتی‌ها اضافه کنید.

در نهایت، یک شربت چند لایه رنگی خواهید داشت. لایه اول قرمز، لایه دوم خاکستری و لایه سوم آبی خواهد بود. اما کهکشان رنگ‌های مختلف دیگری هم دارد. اگر به دنبال ساخت یک کهکشان خوشمزه و معطر هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

همان‌طور که دیدید، در این دستور از شربت غلیظ توت فرنگی استفاده کردیم، اما شما می‌توانید آن را با شربت بار جایگزین کنید. برای تهیه شربت بار، آب و شکر را با هم مخلوط کرده و در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا شربت به غلظت مناسب برسد.

“““html
مواد لازم برای تهیه شربت کهکشانی

شما می‌توانید این شربت را با طعم‌های مختلف درست کنید. مثلا اگر به عطر و طعم‌های سنتی علاقه دارید، می‌توانید از عرق گیاهی مانند گلاب، بیدمشک یا زعفران استفاده کنید.

دستور تهیه شربت کهکشانی به رنگ سبز

اگر می‌خواهید شربت کهکشانی شما رنگ سبز روشنی داشته باشد، می‌توانید از زعفران استفاده کنید. فقط کافیست مقداری زعفران را در عصاره پنیرک بریزید تا هم از خواص آن بهره‌مند شوید و هم رنگ سبز زیبا به دست آورید.

اگر عاشق طعم و عطر زعفران هستید، می‌توانید دستور تهیه شربت زعفران را هم ببینید تا تنوعی در پذیرایی‌تان داشته باشید.

شربت کهکشانی به رنگ صورتی و سرخابی

برای داشتن رنگ صورتی ملایم یا سرخابی پررنگ، از آب لیموترش استفاده کنید.

اگر مقدار عصاره پنیرک بیشتر باشد، رنگ شربت صورتی ملایم خواهد بود، اما اگر آب لیموترش بیشتری اضافه کنید، به رنگ سرخابی می‌رسید.

کهکشانی از رنگ ها، دستور تهیه شربت کهکشانی ! (مرحله به مرحله)

دستور تهیه شربت کهکشانی به رنگ کاربنی و فیروزه‌ای

اگر از عرقیات گیاهی استفاده کنید، رنگ شربت سفید خواهد بود. با اضافه کردن عصاره گل پنیرک، می‌توانید رنگ آبی کاربنی بگیرید. اگر رنگ سفید بیشتر باشد، رنگ شربت به آبی فیروزه‌ای کمرنگ تبدیل می‌شود.

شربت کهکشانی به رنگ صورتی و سرخابی

دستور تهیه شربت کهکشانی بدون گل پنیرک

شما می‌توانید شربت کهکشانی را بدون گل پنیرک هم درست کنید. برای این کار:

اول، مقداری تخم شربتی را با آب خیس کنید تا حجیم شود. سپس کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید و این مخلوط را داخل لیوان بریزید.
در ظرفی جداگانه، خاکشیر را بشویید و بعد از چند دقیقه‌ خیس کردن، آن را با مقداری شربت آلبالو مخلوط کرده و به آرامی روی لایه یخی و تخم شربتی بریزید.

دانه‌های حجیم و غلیظ تخم شربتی و خاکشیر کمک می‌کنند تا دو لایه زیبا و خوش‌رنگ ایجاد شود، و شما بدون استفاده از گل پنیرک، یک شربت چند لایه جذاب خواهید داشت.

separator line

منبع : اسنپ فود

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا