کوردن بلو cordon bleu چیست ؟ (مرحله به مرحله)

کوردن بلو cordon bleu چیست ؟
کوردن بلو (Cordon Bleu) یک غذای خوشمزه اروپایی است که از گوشت مرغ همراه با پنیر تهیه میشود. اسم «کوردن بلو» به زبان فرانسه به معنای «روبان آبی» است، ولی در دنیای آشپزی به گوشتی گفته میشود که همراه با ژامبون و پنیر پیچیده میشود و سپس سرخ میشود. این غذا معمولاً با سس سرو میشود.
کوردن بلو در واقع نوعی شنیتسل مرغ است. طعم خوشمزه پنیر و ژامبون در کنار هم لذتی فوقالعاده به این غذا میبخشد. درست کردن آن هم آسان است. بیایید شروع کنیم.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سینه مرغ | ۲ عدد |
ژامبون | ۲ ورق (برش ) |
پنیر ورقه ای | ۲ عدد |
پودرسوخاری یا خوردههای ریز نان | یک لیوان |
آرد | ۳ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
فلفل | دلخواه |
نمک | دلخواه |
دستور تهیه کوردن بلو:
ابتدا سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبید، ولی مراقب باشید که پاره نشود.
سپس روی مرغ برشهای ژامبون و پنیر پیتزا بگذارید و آن را رول کنید. برای بستن رول میتوانید از خلال دندان استفاده کنید.
حال رولهای آماده را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و بعد در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان!
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم