کوفته مرغ با سس بادمجان (غذای ترکیه ای) (مرحله به مرحله)

“`html
کوفته مرغ با سس بادمجان (غذای ترکیهای)
کوفته مرغ با سس بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه است که نباید از دست بدهید. در اینجا به صورت مرحلهای طرز تهیه این غذا را توضیح میدهم.
مواد لازم برای کوفته:
500 گرم سینه مرغ چرخکرده
1 عدد پیاز متوسط، رنده شده
1 حبه سیر رنده شده
1/2 پیمانه جعفری خرد شده
1/4 پیمانه نان خشک آسیاب شده
1 عدد تخممرغ
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به مقدار لازم
برای سس بادمجان:
2 عدد بادمجان متوسط
2 عدد گوجهفرنگی
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
1/2 پیمانه آب
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
دستور تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان :
1. تهیه کوفته:
مرغ چرخکرده، پیاز، سیر، جعفری، نان خشک، تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و به شکل کوفته درآورید.
2. تهیه سس بادمجان:
بادمجانها را شسته و به صورت حلقهای برش دهید.
در یک تابه کمی روغن زیتون گرم کنید و بادمجانها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
بعد از سرخ شدن، آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در همان تابه، پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا نرم شود.
سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
گوجهفرنگیها را رنده کرده و به همراه رب گوجهفرنگی، آب، نمک، فلفل سیاه و آویشن به تابه اضافه کنید.
سس را به جوش آورده و حرارت را کم کنید.
بادمجانهای سرخ شده را به سس اضافه کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سس خوب جا بیفتد.
3. پخت کوفته:
کوفتهها را در سس بادمجان در حال جوش قرار دهید.
به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کوفتهها بپزند و سس به خوردشان برود.
4. سرو غذا:
کوفته مرغ با سس بادمجان را با برنج یا نان و ماست سرو کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مثل فلفل دلمهای یا قارچ هم در سس استفاده کنید.
برای طعم بهتر، مقداری زعفران دمکرده یا زنجبیل رنده شده به مواد کوفته اضافه کنید.
اگر دوست دارید سس تند باشد، از فلفل قرمز یا پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
نوش جان!