رسپی

کوکوی اسفناج | دستور تهیه کوکوی مناسب افراد دیابتی + خواص اسفناج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

کوکوی اسفناج یک غذای خوشمزه و سالم است که برای وعده افطار مناسب است. با رضیم همراه باشید.

کوکوی اسفناج سالم و انرژی‌زا

مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج

  • تره فرنگی ۲ عدد
  • اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
  • تخم‌مرغ ۵ عدد
  • پیازچه ۴ عدد
  • سبزی کوکو ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
  • گردو ۲۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی اسفناج مغذی

  1. تره فرنگی و اسفناج را خرد کنید.
  2. پیازچه را هم ریز کنید. یک قاشق روغن در ماهی‌تابه گرم کنید.
  3. تره فرنگی‌های خرد شده را کمی تفت دهید.
  4. سپس اسفناج خرد شده را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد تا کمی نرم شود.
  5. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را اضافه کنید.
  6. نمک، فلفل و گردوی خرد شده را نیز بیفزایید.
  7. مواد را در ماهی‌تابه با روغن داغ بریزید (حدود ۳ قاشق خوراکی روغن).
  8. در ماهی‌تابه را بگذارید و بر روی حرارت ملایم بپزید.
  9. سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

خواص شگفت‌انگیز اسفناج برای سلامتی

برگ اسفناج از نظر طب سنتی ایران کمی سرد است و بعضی‌ها می‌گویند که این گیاه حالت متعادل دارد و نه خیلی سرد است و نه خیلی گرم.

  1. برگ اسفناج سرشار از ویتامین A، B3، C و آهن و پتاسیم است.
  2. به قلیایی شدن بدن کمک می‌کند.
  3. خاصیت خنک‌کنندگی دارد و برای پایین آوردن تب مفید است.
  4. به رفع ورم روده کوچک کمک می‌کند.
  5. برای درمان ورم ریه مفید است.
  6. به عنوان ملین عمل کرده و یبوست را برطرف می‌کند.
  7. برای لاغری و کاهش وزن موثر است.
  8. به دلیل وجود ماده‌ای به نام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می‌کند و معده را تحریک می‌کند.
  9. خوردن اسفناج در کاهش تشنگی مفید است.
  10. برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است.
  11. برای درمان سرفه‌های خشک، برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و استفاده کنید.
  12. آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از مشکل در هضم و اختلالات گوارشی هستند، مفید است.
  13. اگر آش اسفناج را با آب‌لیمو یا سماق سرو کنید، سردردهای ناشی از اختلال صفرا را برطرف می‌کند.
  14. خوردن اسفناج به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند، به‌خصوص برای افرادی که الکل و سیگار مصرف می‌کنند.
  15. تحقیقات نشان می‌دهند که اسفناج در پیشگیری از سرطان‌های روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم مؤثر است.

بیشتر بخوانید :

شیرینی پا درازی | دستور تهیه شیرینی مخصوص ماه رمضان

دستور تهیه مسقطی زعفرانی و کاکائویی خوشمزه مخصوص ماه رمضان

گوندی : دستور تهیه گوندی، غذایی پرخاصیت، در خانه

۷ گام برای پخت و آماده‌سازی ماهی دودی (ماهی شور)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا