کوکو استرالیایی | خوراک خوشمزه و ساده پر انرژی فوری (مرحله به مرحله)

“`html
کوکو استرالیایی یکی از انواع کوکوهای مخصوص کشور استرالیا است که بسیار با ذائقه ایرانیها سازگار است و شباهت زیادی به کوکو سیبزمینی دارد. این کوکو طعم فوقالعادهای دارد و میتوانید آن را با نان تازه یا برنج سرو کنید. برای تهیه کوکو، میتوانید آن را بهصورت قالبی درست کنید یا بهصورت قاشق در روغن داغ سرخ کنید. با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه کوکو استرالیایی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کوکو استرالیایی
سیبزمینی ۳ عدد
فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱.۵ پیمانه
جعفری ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تخممرغ ۳ عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و نعنا خشک به میزان لازم
دستور تهیه کوکو استرالیایی
ابتدا سیبزمینیها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید و سپس آنها را در صافی بریزید تا آب اضافیشان خارج شود. بعد، پیاز را پوست کنده و بهصورت نگینی خرد کنید. لزومی ندارد پیاز را رنده کنید. فلفل دلمهای رنگی را که میتواند سبز، قرمز یا زرد باشد، به شکل نگینی خرد کنید. جعفری را تمیز کرده و شسته و بهصورت ساطوری خرد کنید. سیرها را نیز پوست کرده و رنده یا پوره کنید (اگر طعم سیر را نمیپسندید، میتوانید از کمی پودر سیر استفاده کنید).
حالا سیبزمینیهای رندهشده، پیاز، فلفل دلمهای، جعفری و سیر رندهشده را به همراه ادویهها، پنیر و آرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس تخممرغها را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بهدست آید.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد از آن، مقداری از مایه کوکو را با قاشق در تابه بریزید و به آن شکل دهید. صبر کنید تا طرف اول به رنگ طلایی درآید. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و طلایی شود. در پایان، کوکوها را روی دستمال روغنگیر بگذارید تا روغن اضافیشان خارج شود و با نان تازه سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کوکو استرالیایی
- کوکوها باید بر روی حرارت ملایم سرخ شوند تا کاملاً پخته شوند.
- میتوانید فقط از یک نوع فلفل دلمه استفاده کنید.
- اضافه کردن پنیر پیتزا اختیاری است، اما طعم این کوکو را بسیار بهتر میکند.