رسپی

کوکو ریواس ساده و متفاوت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو ریواس ساده و متفاوت

ریواس یک گیاه است که به‌صورت طبیعی در زمین‌های بدون آبیاری رشد می‌کند. این گیاه در مناطقی که گل‌های لاله وجود دارند، بیشتر می‌روید. ریواس معمولاً در مناطق کوهپایه و سردسیر دیده می‌شود و در فروردین ماه برداشت می‌شود.

مناطق اصلی رویش ریواس در ایران شامل دامنه‌های کوه بینالود در نیشابور، دامنه کوه‌های شهر بابک در کرمان و دامنه کوه‌های البرز در طالقان و کردستان هستند.

در فصل بهار، ریواس در بازارهای محلی آذربایجان به‌طور فراوان پیدا می‌شود و روستاییان این گیاه را از دامنه‌های کوه برداشت می‌کنند. در ایران انواع مختلفی از ریواس وجود دارد، نوعی از آن که به ریواس شیرین معروف است یا قاقوری نامیده می‌شود، در دامنه کوه زیبد و دشت ریواس زیبد می‌روید.

این نوع ریواس توسط کشاورزان با پوشاندن خاک به دور ساقه‌ها به‌دست می‌آید. ساقه‌های این ریواس می‌تواند به یک متر هم برسد و ضخامت آن ۸ سانتیمتر است. برخلاف ریواس‌های دیگر، این نوع طعم شیرینی دارد.

ریواس در مناطق مختلف شهرستان شازند نیز یافت می‌شود، به‌ویژه در کوه راستوند و کوه شهباز. همچنین، ساقه‌های ترش ریواس خواص مخصوص به خود دارند و در تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دستور تهیه کوکو ریواس خوشمزه و خوش رنگ

مواد لازم :

گل ریواس: ۱ پیمانه
سیب‌زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
تخم‌مرغ: ۲ عدد
آرد نخود: ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات محلی: ۲ قاشق غذاخوری
سویا: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

دستور تهیه کوکو ریواس خوشمزه و خوش رنگ

مراحل پخت :

گام ۱: ابتدا سیب‌زمینی و پیاز را رنده کرده و با گل ریواس و سبزیجات محلی خرد شده مخلوط می‌کنیم.

گام ۲: سپس تخم‌مرغ و گردوی خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم.

سرخ کردن کوکو ریواس

گام ۳: در آخر، سویا، ادویه و آرد نخود را اضافه کرده و مخلوط را در روغن سرخ می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

کوکو ریواس ساده و متفاوت (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا