کوکو سیب زمینی انگشتی را ترد درست کنید!

“`html
سیب زمینی یکی از غذاهایی است که میتوان با آن انواع مختلفی از خوراکیها درست کرد. کوکو سیب زمینی انگشتی یکی از این خوراکیهاست که به خاطر طعم خوب و راحتی در پخت، طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این غذا را با شما به اشتراک میگذاریم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی انگشتی
برای تهیه این کوکو به مواد زیر نیاز دارید:
سیب زمینی | ۶ عدد |
جعفری | ۲۰ گرم |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | به میزان دلخواه |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی انگشتی
برای تهیه این کوکو، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پخت سیب زمینیها
ابتدا سیب زمینیها را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را در یک قابلمه با آب بپزید. توجه کنید که آب روی سیب زمینیها را بپوشاند. اجازه دهید سیب زمینیها برای ۱۵ دقیقه بپزند.
مهم است که سیب زمینیها نیمپز شده و بیش از حد نرم نشوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو عدس و مرغ
مرحله دوم: رنده کردن سیب زمینیها
بعد از پخت، سیب زمینیها را از آب خارج کرده و در ظرفی بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را با رنده ریز رنده کنید.
مرحله سوم: خرد کردن جعفری
جعفریها را روی یک تخته، با چاقوی تیز بهطور ریز خرد کنید.
مرحله چهارم: مخلوط کردن جعفری و سیب زمینی
جعفری خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد سفید را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید. مواد را به آرامی با دست مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. اگر مواد نرم و چسبنده بود، میتوانید کمی آرد بیشتری اضافه کنید تا حالت سفتتری بگیرد و به ظرف نچسبد.
نکته: برای اینکه مواد شکل بهتری بگیرند و روغن کمتری بزنند، میتوانید نیم ساعت آنها را در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم: شکل دادن به مایه
بعد از مخلوط شدن، با دستتان مخلوط را به شکل بیضی درآورید. همه مایه را به همین شکل درست کرده و در یک ظرف بچینید.
بیشتر بخوانید: نکاتی برای خوشمزگی کوکو سیب زمینی!
مرحله ششم: سرخ کردن سیب زمینیها
در یک تابه، روغن نسبتا زیاد بریزید و بعد از داغ شدن، سیب زمینیها را در آن بچینید. هر چند دقیقه سیب زمینیها را بچرخانید تا یکنواخت سرخ شوند.
نکته: هر چه روغن در تابه بیشتر باشد، سیب زمینیها بهتر و یکنواختتر سرخ میشوند و روغن کمتری به خود جذب میکنند.
مرحله هفتم: چیدن سیب زمینیها روی دستمال
سیب زمینیهای سرخ شده را از تابه خارج کرده و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه کوکو سیب زمینی انگشتی را با شما به اشتراک گذاشتیم. شما میتوانید این خوراکی خوشمزه را با سس یا بهعنوان ساندویچ میل کنید و همچنین میتوانید به عنوان یک میان وعده دلچسب از آن لذت ببرید.