رسپی

کوکو سیب زمینی و سویا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکو سیب زمینی و سویا

کوکو سیب زمینی و سویا یک غذای ساده و خوشمزه است که از ترکیب سیب زمینی و سویا درست می‌شود و طعم خوبی دارد. برای بهتر شدن طعم این کوکو، کمی ادویه کاری به آن اضافه کرده‌ایم.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب زمینی متوسط 2 عدد
سویا 1 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
ادویه کاری 1/4 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1/4 قاشق چایخوری
آرد سوخاری 1/4 پیمانه

دستور تهیه کوکو سیب زمینی و سویا

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و رنده کنید.
سویا را شسته و آبکش کنید.
پیاز و سیر را پوست کنده و رنده کنید.
تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و پودر تخم گشنیز را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مایه کوکو را به اندازه دلخواه شکل دهید.
آرد سوخاری را روی یک بشقاب بریزید.

کوکوها را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوب پوشانده شوند.
سپس، کوکوها را در یک تابه با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
کوکوها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
کوکوها را داغ سرو کنید.

پوستر کوکو سیب زمینی و سویا

نکات تکمیلی جهت تهیه کوکو سیب زمینی و سویا

برای تردتر شدن کوکوها، می‌توانید آن‌ها را دو بار در آرد سوخاری بغلتانید.
می‌توانید از مواد دیگری مثل جعفری، هویج رنده شده، ذرت و … نیز در تهیه کوکو سیب زمینی با سویا استفاده کنید.
کوکو سیب زمینی با سویا می‌تواند در فر نیز پخته شود. برای این کار، فر را به دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کوکوها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا