رسپی

کوکی اورئو فوق العاده خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوکی اورئو فوق‌العاده خوشمزه و ساده

اگر به آشپزی خانگی علاقه دارید، در اینجا می‌توانید با طرز تهیه کوکی اورئو خوشمزه آشنا شوید. این کوکی خاص، یکی از محبوب‌ترین برندهای دنیا است و در بیش از 100 کشور به فروش می‌رسد.

مواد تشکیل‌دهنده کوکی اورئو:

  • آرد گندم
  • شکر
  • روغن گیاهی
  • پودر کاکائو
  • شربت ذرت
  • شیر خشک بدون چربی
  • بیکینگ پودر
  • نمک
  • عطر وانیل

ارزش غذایی کوکی اورئو:

یک عدد کوکی اورئو (حدود 30 گرم) حاوی تقریبا 53 کالری، 2.4 گرم چربی، 7.4 گرم کربوهیدرات، 0.6 گرم پروتئین و 0.1 گرم فیبر است.

مواد لازم برای تهیه کوکی اورئو

شما می‌توانید کوکی اورئو را به راحتی در خانه درست کنید. به این مواد نیاز دارید:

1 فنجان (120 گرم) کره بدون نمک، نرم شده
3/4 فنجان (150 گرم) شکر قهوه‌ای
1/4 فنجان (50 گرم) شکر سفید
2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
2 1/4 فنجان (280 گرم) آرد گندم
1/2 فنجان (60 گرم) پودر کاکائو بدون شکر
1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چای‌خوری جوش شیرین
1/4 قاشق چای‌خوری نمک
1 فنجان (225 گرم) خامه فرم‌گرفته

مراحل تهیه:

فر را با دماي 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید تا کرم رنگ و پف‌دار شود.
تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
مواد خشک را به تدریج به مواد خیس اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر یکدست به‌دست آید.
خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید.
توپ‌های خمیر را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید.
کوکی‌ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
کوکی‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند.
خامه فرم‌گرفته را در یک قیف شیرینی‌پزی ریخته و روی یک بیسکویت اورئو بزنید.
بیسکویت دیگر را روی آن قرار داده و به آرامی فشار دهید.

کوکی اورئو

نکات پایانی:

اگر می‌خواهید کوکی‌های اورئو شما نرم‌تر باشند، می‌توانید 1/4 فنجان (60 گرم) شیر به خمیر اضافه کنید.
اگر دوست دارید طعم شکلات قوی‌تری داشته باشند، می‌توانید 1/4 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو بیشتری به خمیر اضافه کنید.
به جای خامه فرم‌گرفته، می‌توانید از کرم پنیری یا باتر کریم نیز استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا