کوکی هلویی : دستور تهیه کوکی هلویی با کرم کاستارد (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوکی های هلویی
کوکی ها نوعی خوراکی خوشمزه هستند که شبیه به کلوچه یا بیسکویت میباشند. اگر در خانه درست شوند، طعم عالی و ارزش غذایی بالایی خواهند داشت.
در این مقاله، طرز تهیه کوکیهایی را به شما آموزش میدهیم که با عطر و طعم هلو تهیه میشود و در داخل آنها با کرم کاستارد پر میشود.
دستور تهیه کوکی هلو با کرم کاستارد
مواد لازم برای تهیه کرم کاستارد
- 2.5 لیوان شیر
- 6 عدد زرده تخممرغ
- یک چهارم لیوان شکر
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک کوشر
- یک سوم لیوان نشاسته ذرت
- دو سوم لیوان مربای هلو
- 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
مواد لازم جهت تهیه کوکی
- 3 و سه چهارم لیوان آرد همه کاره
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- سه چهارم قاشق چایخوری نمک کوشر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- دو سوم لیوان شکر
- یک چهارم لیوان آب هلو (یا شربت هلو)
- نصف لیوان کره بدون نمک ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
- 1 قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
مواد لازم برای تزئین کوکی
نصف لیوان آب هلو
2 لیوان شکر
دستور تهیه کرم کاستارد
شیر را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. در همین حین، در یک کاسه بزرگ، زردههای تخممرغ را با شکر و نمک هم بزنید تا مخلوط غلیظ و زرد رنگی به دست آید.
سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شود. حالا، در حالی که مخلوط را هم میزنید، کمکم شیر گرم را به آن اضافه کنید. برای مرحله بعد، مخلوط را به شیر گرم منتقل کنید.
ظرف را روی اجاق بگذارید و حرارت را متوسط کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا به غلظت برسند. این کار حدود 6 دقیقه طول میکشد. سپس مربای هلو و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
حالا کرم کاستارد آماده شده است. آن را در یک کاسه ریخته و با پلاستیک روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
در یک ظرف بزرگ دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر، تخممرغها و شکر را به هم زنید تا کمی کف کند. حالا شیر، شربت هلو، کره، وانیل و پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
سپس، به آرامی مخلوط مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. خمیر باید غلیظ و چسبناک باشد.
فر را روشن کرده و روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. دو کاغذ روغنی بردارید و روی سینی قرار دهید. دستان خود را به کره آب شده آغشته کنید تا خمیر به آنها نچسبد. یک قاشق غذاخوری از خمیر را در دستان خود بگذارید و شکل توپ درست کنید.
توپکها را روی کاغذ روغنی قرار دهید و فرآیند را برای باقی خمیر ادامه دهید. باید حدود 24 عدد توپک به دست آید و همه باید یکسان باشند.
با دستان مرطوب توپکها را کمی فشار دهید تا شکل نیم کره بگیرند. سینیها را در فر بگذارید و بگذارید قسمت زیرین پخته شود تا روی آنها نرم بماند، که این کار 14 تا 16 دقیقه طول میکشد.
سپس سینی را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کوکیها خنک شوند. در حالی که کوکیها هنوز گرم هستند، با چاقوی تیز، یک شکاف در لبههای کوکیها ایجاد کنید.
مراقب باشید که کوکیها شکسته نشوند. با چاقو، قسمت داخلی کوکیها را خالی کرده و هر کدام را با یک قاشق چایخوری کرم کاستارد پر کنید.
بهتر است قبل از پر کردن، کرم کاستارد را کمی هم بزنید تا نرمتر شود.
“““html
بعد از اینکه کوکیها آماده شدند، کرمها را روی آنها بریزید. کرمهای اضافی که از لبههای کوکی خارج میشوند را پاک کنید. این کار را برای تمام کوکیها انجام دهید.
هنگامی که کوکیها هنوز گرم و چسبناک هستند، دو تا دو تا کوکیها را از قاعده به هم بچسبانید. اگر کوکیها به هم نمیچسبند، میتوانید از کرم بیشتری در وسط هر کوکی استفاده کرده و دوباره آنها را به هم بچسبانید.
روش تزئین کوکیها
در یک کاسه کوچک، آب هلو و 10 قطره رنگ خوراکی قرمز را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا رنگ کاملا یکنواخت و قرمز شود. شکر را در یک کاسه کوچک بریزید.
با استفاده از یک قلم موی مخصوص شیرینیپزی، کوکیهای آماده شده را با مخلوط رنگ خوراکی و شربت هلو رنگآمیزی کرده و سپس آنها را در کاسه شکر بغلتانید. همین کار را برای تمام کوکیها تکرار کنید.
سپس کوکیها را روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی آنها را با پلاستیک بپوشانید. اجازه دهید 8 ساعت تا یک شب در یخچال یا یک محل خنک بمانند. قبل از سرو، هر کوکی را با یک چوب میخک و دو برگ نعناع تزئین کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کوکی خوشمزه و خوش طعم با ۴ روش اصلی + عکس
کوکی هندوانه : دستور تهیه شیرینی کوکی هندوانه برای شب یلدا
دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر