کوکی هندوانه : دستور تهیه شیرینی کوکی هندوانه برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شیرینی کوکی به شکل هندوانه ویژه شب یلدا
کوکی یک نوع شیرینی خوشمزه است. اگر بخواهید برای شب یلدا دسر درست کنید و به تم شب یلدا توجه کنید، شیرینی کوکی هندوانهای گزینهای جذاب و هیجانانگیز است. از آن طرف، قیمت بالای تنقلات و میوههای مرسوم شب یلدا باعث شده خانمها به فکر درست کردن غذاهای خانگی بیفتند.
یاد گرفتن طرز پخت شیرینی برای شب یلدا میتواند بسیار مفید باشد. با این روش میتوانید طولانیترین شب سال را به بهترین شکل ممکن جشن بگیرید. دستور تهیه شیرینی کوکی هندوانهای را در مجله رضیم بخوانید.
دستور تهیه شیرینی کوکی هندوانهای مرحله به مرحله
مواد لازم برای ۳۶ عدد
- کره نرم شده در دمای اتاق: ¾ فنجان
- شکر: ¾ فنجان
- تخممرغ: ۱ عدد
- شیره بادام: ½ قاشق چایخوری
- آرد چند منظوره: ۲ فنجان
- جوش شیرین: ¼ قاشق چایخوری
- نمک: ½ قاشق چایخوری
- رنگ غذای ژلهای قرمز و سبز: به میزان لازم
- شکلات چیپسی: ۱/۳ فنجان
- دانه کنجد: ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه ساده شیرینی فانتزی کوکی هندوانهای
در یک کاسه بزرگ، کره نرم و شکر را بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید. سپس تخممرغ را هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید. این مخلوط را کنار بگذارید.
در مرحله بعد، آرد را الک کنید و با جوش شیرین، شیره بادام و نمک مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به ترکیب کره، شکر و تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری یکدست به دست آید.
یک فنجان از خمیر را کنار بگذارید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت رنگ سبز و به دیگری رنگ قرمز اضافه کنید و هر کدام را جداگانه ورز دهید.
خمیرها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. فر را روی دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از یک ساعت، خمیر قرمز را به شکل استوانه درآورید و سپس خمیر سبز را نیز به همین شکل لول کنید.
خمیر سفید را پهن کنید و ابتدا استوانه قرمز را در وسط آن قرار دهید و بخوابانید. سپس خمیر سبز را هم روی آن بگذارید و همه را به صورت یک لول سه لایه جمع کنید.
خمیر لول شده را صاف کنید و با چاقوی تیز به صورت حلقههای نازک برش بزنید. ضخامت هر حلقه باید ۳ سانتیمتر باشد. سپس هر حلقه را به دو نیم تقسیم کنید و روی سینی فر بچینید.
بهتر است یک ورق کاغذ روغنی در زیر شیرینیها قرار دهید. پخت شیرینی کوکی هندوانهای به مدت ۱۵ دقیقه کافی است.
به محض بیرون آوردن شیرینی از فر، شکلاتهای چیپسی را روی آنها بریزید. اگر مایل بودید میتوانید دانه کنجد هم بریزید تا ظاهر شیرینیها شبیه هندوانه شود و همچنین ارزش غذایی آن بیشتر شود.
نکات مهم جهت پخت کوکی هندوانهای برای تزیین سفر شب یلدا
برای درست کردن شیرینی کوکی حتماً باید فر گرم باشد.
دسر و شیرینیها باید به شکل هندوانه، انار یا هر سمبل دیگری که دوست دارید تهیه شوند.
کوکیهای گرم چندان خوشمزه نیستند. بگذارید کوکیها کاملاً سرد شوند و سپس سرو کنید.
برای تهیه شیره بادام، به ازای یک پیمانه بادام، یک پیمانه آب سرد در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. بعد از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
“““html
حدود یک دقیقه در آب جوش بمانند تا پوستشان به راحتی جدا شود.
بادامهای پوستکنده شده را با ۱ پیمانه آب سرد در غذاساز یا مخلوطکن بریزید. دستگاه را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی تنظیم تند بگذارید تا مخلوط به رنگ شیری تبدیل شود. سپس این شیره بادام را از صافی رد کنید و از آن برای تهیه انواع شیرینی و معجون استفاده کنید.
میتوانید به جای شکلات چیپسی از شکلات ذوب شده برای تزئین تخم هندوانه روی این کوکیها استفاده کنید. در این صورت وقتی که کوکیها کاملاً سرد شدند، با قیف شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید.بهتر است شکلات ذوب شده شما خیلی داغ نباشد.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ۶ نوع دسر ویژه برای شب یلدا
دستور تهیه لوکوم یا باسلوق انگور دسری شیک و متفاوت برای شب یلدا
آشنایی با تنقلات جذاب و خوشمزه شب یلدا + دستور تهیه