رسپی

کیک اسپارتاک : دستور تهیه کیک روسی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مراحل پخت کیک اسپارتاک یا کیک روسی

کیک اسپارتاک یک کیک ویژه و خوشمزه است! این کیک هشت لایه شکلاتی دارد و با خامه تزئین می‌شود. اگرچه تهیه آن به مراحل مختلفی نیاز دارد، اما پیشنهاد می‌کنیم یک بار هم که شده، آن را امتحان کنید. پس با ما همراه باشید!

دستور تهیه کیک اسپارتاک خوشمزه و خوش طعم در منزل

مواد لازم برای تهیه کیک اسپارتاک

  • کاکائو شیرین نشده: یک و نیم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: یک سوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر) در دمای اتاق
  • بیکینگ سودا: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد همه‌منظوره: دو پیمانه (۲۶۰ گرم)
  • شکر: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • کره: چهار قاشق غذاخوری (۵۵ گرم)

فراستینگ

  • شیر عسلی: نصف قوطی
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم

دستور تهیه کیک اسپارتاک

  1. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.
  2. چون تنها یک تخم مرغ دارید، نیازی به حل شدن کامل شکر نیست. حالا کره نرم، شیر و بیکینگ سودا را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
  3. در این مرحله کاکائو را به آرد اضافه کنید.
  4. سپس آرد را اندازه بزنید و آماده‌سازی کنید. مخلوط مواد را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید.
  5. مراقب باشید که کاسه مستقیماً با آب جوش تماس نداشته باشد. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی بخار گرم کنید و مرتب هم بزنید.
  6. اگر مواد کیک را دو برابر کرده‌اید، انتظار شما به ۲۰ دقیقه افزایش می‌یابد. پس از ۱۰ دقیقه، کره و شکر حل شده و مخلوط یکدستی به دست می‌آید.
  7. حالا کرم را از روی حرارت بردارید و آرد را به آن اضافه کنید. بلافاصله هم بزنید چون اگر حرارت کم شود، برای ورز دادن خمیر با مشکل مواجه می‌شوید.
  8. پس از پخت، از خمیر اضافی برای پوشاندن روی کیک استفاده کنید. کیک را با کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا روی آن طلایی شود. در این زمان می‌توانید لایه بعدی را آماده کنید.
  9. اگر متوجه شدید که خمیر پف کرده، به آن ضربه بزنید تا پف آن بخوابد. این کار باعث می‌شود لایه‌های کیک شما صاف و یکنواخت شوند.
  10. اگر کیک به کاغذ روغنی چسبیده، بگذارید سرد شود و سپس آن را جدا کنید. برای تهیه فراستینگ، خامه را فرم دهید و کنار بگذارید. سپس شیر عسلی و کره نرم را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود.
  11. در این مرحله، پنیر را به آرامی به مخلوط شیر عسلی اضافه کرده و هم بزنید. بعد از آن، خامه را به مخلوط پنیر و شیر عسلی اضافه کنید.
  12. برای اسمبل کردن کیک، یک لایه از کیک را بردارید. یک سوم از فراستینگ را روی آن بگذارید و با پالت صاف کنید. یک لایه نازک از فراستینگ برای بین لایه‌ها کافی است.
  13. لایه بعدی را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید. این کار هوای بین لایه‌ها را خارج می‌کند. به همین ترتیب ادامه دهید و لایه آخر و دور کیک را نیز با فراستینگ بپوشانید.
  14. برای تزئین، لایه‌هایی که خرد کرده‌اید را روی دیواره و سطح کیک بپاشید. برای دیواره‌ها می‌توانید ظرف را کمی کج کنید و سپس پودر کیک و کاکائو را روی آن بریزید.
  15. در پایان، با یک برس روی خرده‌های کیک بکشید.
کیک را با یک تکه سلفون بپوشانید و در ظرف مخصوص قرار دهید. به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا لایه‌های کیک نرم شده و طعم فراستینگ به آن نفوذ کند.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا