رسپی

کیک بسبوسه کرمدار با آرد سمولینا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک بسبوسه کرمدار با آرد سمولینا

بسبوسه یکی از دسرهای خوشمزه و معروف عربی است که شبیه کیک شربتی می‌باشد و با ترکیب کیک، کرم و شربت درست می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بسبوسه کرم دار:

برای تهیه خمیر بسبوسه:

  • آرد سمولینا: 2 پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • هل ساییده شده: نصف قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • شیر: یک پیمانه

برای تهیه کرم کارامل:

  • شیر: 3 پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد

برای تزیین:

  • پسته خرد شده
  • نارگیل رنده شده

کیک با آرد سمولینا

دستور تهیه بسبوسه کرم دار :

تهیه خمیر بسبوسه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

روغن مایع و شیر را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا یک خمیر صاف به دست آید.

کف یک قالب کم عمق را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن بریزید و سطحش را صاف کنید.

بسبوسه را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود.

تهیه کرم کارامل:

شکر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم بپزید تا رنگش قهوه‌ای طلایی شود.

کیک بسبوسه کرمدار با آرد سمولینا (مرحله به مرحله)

با احتیاط، شیر را به کارامل اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل کاملاً حل شود.

نشاسته ذرت را با کمی شیر سرد مخلوط کنید و سپس آن را به مخلوط شیر و کارامل اضافه کنید.

زرده تخم‌مرغ‌ها را بزنید و به مخلوط اضافه نمایید.

مخلوط را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شده و به جوش بیاید.

وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مونتاژ بسبوسه:

بسبوسه پخته شده را از فر خارج کنید و کرم کارامل گرم را روی آن بریزید.

بسبوسه را برای چند ساعت به یخچال بگذارید تا خوب خنک و کرم خودش را بگیرد.

قبل از سرو، بسبوسه را با پسته خرد شده و نارگیل رنده شده تزیین کنید.

دستور تهیه بسبوسه کرم دار

نکات مهم جهت تهیه بسبوسه کرم دار:

برای درست کردن یک بسبوسه خوشمزه، از مواد تازه و باکیفیت استفاده کنید.

برای نرم و لطیف شدن بسبوسه، از هم زدن زیاد خمیر پرهیز کنید.

می‌توانید به جای شیر، از ماست استفاده کنید تا طعم متفاوتی به بسبوسه بدهید.

اگر دوست دارید بسبوسه شما شیرین‌تر باشد، مقدار شکر را افزایش دهید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا