رسپی

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک زنجبیلی

این کیک را خیلی دوست دارم. یک کیک سالم و خوشمزه که زمان زیادی نمی‌برد. بیایید با هم درست کنیم.

دستور تهیه کیک زنجبیلی خوش‌پخت

1 – دستور تهیه کیک زنجبیلی با پودر زنجبیل

مواد لازم :

  • روغن: مقداری برای چرب کردن قالب
  • آرد: ۲۲۵ گرم
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد هم زده
  • شکر: ۱۱۵ گرم
  • کره: ۶۰ گرم
  • شربت طلایی (آب قند): ۱۱۵ گرم
  • شیر: ۲۲۵ میلی‌لیتر
  • خامه و گردو برای تزئین

دستور تهیه:

  1. فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک قالب کیک ۱۸ در ۲۵ را چرب کنید و کاغذ مخصوص درون آن قرار دهید.
  2. در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کرده، سپس تخم‌مرغ و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. در یک قابلمه کوچک، کره و شربت طلایی را ریخته و بگذارید تا ذوب شوند.
  4. بعد از اینکه کره ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید و داخل شیر بریزید و هم بزنید. مخلوط شیر را به آرامی به مخلوط آرد و تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکنواخت به دست آید.
  5. مخلوط آماده شده را درون قالب‌ها بریزید.
  6. مخلوط را یک ساعت در فر بپزید. کیک را از قالب درآورده و بگذارید خنک شود. سپس روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

separator line

2 – دستور تهیه کیک زنجبیل و قهوه

مواد لازم:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه
  • عسل: ۱/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • قهوه دم‌کرده: ۱/۲ پیمانه
  • دارچین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل تازه: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه:

  1. تخم‌مرغ و شکر قهوه‌ای را با همزن مخلوط کرده و سپس روغن مایع، قهوه و عسل را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
  2. تمام مواد خشک را مخلوط کرده و به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس در قالب چرب‌شده ریخته و در فر با دما ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
  3. نکته: می‌توانید از شکر سفید هم استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای زنجبیل تازه فقط از پودر آن استفاده کنید.
  4. برای تزئین روی کیک، می‌توانید یک سطح درست کنید. برای درست کردن رویه، ۱/۲ پیمانه شکر را کارامل کنید و سپس ۴۰ گرم کره و ۴۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

separator line

3 – دستور تهیه کیک زنجبیلی رژیمی

این کیک را واقعاً دوست دارم. یک کیک سالم عالی است و زمان زیادی نمی‌برد.

مواد لازم :

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس (مرحله به مرحله)
  • آرد: ۳ پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • زنجبیل: ۲-۳ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۱/۳ پیمانه
  • “““html

  • ماست ۴/۳ پیمانه
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • بیکینگ پودر ۳ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه:

  1. ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سپس سفیده‌ها را خوب بزنید تا خوب کف کنند، بعد شکر را اضافه کرده و تا حل شدن شکر هم بزنید. حالا ماست و روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  2. حالا زرده‌ها را به سفیده‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر زنجبیل را الک کرده، به آرامی به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
  3. زیاد هم نزنید چون کیک سفت می‌شود. بعد مواد را در قالبی که چرب کرده‌اید بریزید (به ابعاد ۲۶ در ۳۰ سانتیمتر). سپس کیک را در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
  4. بعد از این‌که کیک سرد شد، آن را برش زده و با یک فنجان چای میل کنید. توجه داشته باشید که این کیک نباید خیلی ضخیم باشد.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

separator line

۴ – دستور تهیه کیک عسل و زنجبیل پاییزی

مواد لازم :

  • زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • عسل ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره ۱۵۰ گرم
  • شیرین‌کننده ½ لیوان
  • شیر ۱/۵ لیوان
  • وانیل ۱ بسته
  • بیکینگ‌پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم ۲ لیوان

دستور تهیه :

  1. این کیک برای فصل پاییز عالی است. زنجبیل تازه طعم و عطر خوبی به کیک می‌دهد.
  2. زنجبیل تازه را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ با عسل مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها و کره را (از قبل به دمای اتاق بیاورید) اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. شیرین‌کننده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس کم‌کم شیر را اضافه کنید تا کاملاً با دیگر مواد ترکیب شود.
  4. آرد و بیکینگ‌پودر را دو تا سه بار الک کنید تا کمی پف کند، سپس به مواد اضافه کنید. توجه داشته باشید که همه مواد را یک‌باره مخلوط نکنید تا بهتر نتیجه بگیرید.
  5. قالب مناسب را انتخاب کنید. اگر از قالب سیلیکونی استفاده می‌کنید، نیازی به کاغذ روغنی نیست. در غیر این صورت، کاغذ روغنی بگذارید و دو سوم قالب را با مایه کیک پر کنید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی کیک طلایی شود.
  6. کیک را ولرم سرو کنید.

نکته : برای تزئین می‌توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده و با برس روی کیک بمالید و خلال پسته و بادام روی آن ریخته و سرو کنید.

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

separator line

۵ – دستور تهیه کاپ کیک زنجبیلی

مواد لازم :

  • کره ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • زنجبیل خرد شده ۱ قاشق چای‌خوری
  • دارچین ½ قاشق چای‌خوری
  • شیر ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم کاپ کیک :

  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم
  • شیر ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر قند ۲۰۰ گرم
  • دارچین

“““html
دستور تهیه :

  1. * دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. * کره و شکر را خوب با هم مخلوط کنید تا پف کند و مثل اسفنج شود.
  3. * آرد و دارچین را الک کنید تا هوا بگیرد.
  4. * به آرامی تخم‌مرغ‌ها و آرد و دارچین و زنجبیل را به مخلوط کره اضافه کنید و بعد از هر بار مخلوط کردن، کمی هم بزنید.
  5. * در آخر، شیر را اضافه کنید و دوباره همه‌چیز را هم بزنید.
  6. * ۱۲ قالب کاپ کیک آماده کنید و کاغذهای مخصوص را درون آنها بگذارید و خمیر را داخل آنها بریزید.
  7. * بگذارید کیک‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند تا طلایی شوند.
  8. * وقتی کیک‌ها آماده شد، اگر با انگشت روی آن‌ها فشار دهید و دوباره به حالت اول برگردند، یعنی پخته‌اند. کیک‌ها را از فر بیرون بیاورید و در جایی بگذارید تا سرد شوند.
  9. دستور تهیه کرم کاپ کیک
  10. * وقتی کاپ کیک‌ها در حال پختند، ۵۰ گرم کره و شکر قهوه‌ای را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شوند.
  11. * سه قاشق غذاخوری شیر را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک سس براق درست شود. این مخلوط را در دمای اتاق بگذارید تا سرد شود.
  12. * در ظرف دیگری، باقی‌مانده کره را خوب هم بزنید تا نرم شود. سپس خاک قند را روی آن الک کنید و مرتب هم بزنید.
  13. * مخلوط کره و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر کرم خیلی سفت بود، کمی شیر بیشتری به آن اضافه کنید تا نرم شود.
  14. * کرم آماده شده را روی کیک‌ها بمالید یا با استفاده از کیسه‌های مخصوص شیرینی‌پزی، کرم را روی کاپ کیک‌ها بریزید. می‌توانید قبل از سرو، کمی پودر دارچین هم روی کاپ کیک‌ها بپاشید.
  15. عصرانه شما آماده است. نوش جان!

کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

دستور تهیه ی کیک باقلوا نارگیلی یا کیک پوپک

دستور تهیه ی چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا