کیک موز کاراملی؛ خوشمزه با پُف زیاد (مرحله به مرحله)

کیک موز کاراملی؛ خوشمزه با پُف زیاد
شما میتوانید این کیک را در ظرف پیرکس یا قالب گرد درست کنید. طعم این کیک خیلی عالی است و میتوانید بجای موز از هلو یا میوههای دیگر فصل استفاده کنید. همچنین میتوانید کمی مغز گردو به مواد اضافه کنید یا آن را حذف کنید. برای کاراملی کردن شکر باید دقت کنید، چون اگر شکر بسوزد، طعم کیک خراب میشود.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ و ۱/۳ لیوان |
شیر | ۱/۲ لیوان |
روغن مایع | ۱/۳ لیوان |
شکر | ۱/۳ لیوان |
موز | ۲ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ ق مرباخوری |
مغز گردو | ۱/۲ لیوان |
دستور تهیه کیک موز کاراملی خانگی
مرحله اول: کاراملی کردن شکر
برای کاراملی کردن شکر، آن را داخل تابه بریزید و گذاشته بدون هم زدن، ذوب شود. به آرامی هم بزنید تا شکر خوب کاراملی شود. خیلی مراقب باشید که شعله را زیاد نکنید، چون میتواند شکر را بسوزاند و طعم کیک را خراب کند.
مرحله دوم: افزودن موز
بعد از اینکه شکر کاراملی شد، کره را اضافه کنید. وقتی کره را اضافه کردید، کارامل سفت میشود، پس به آرامی هم بزنید تا دوباره نرم شود. موزها را حلقهای خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و بعد هم گردو را بیفزائید و دوباره هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: همزدن مواد
حالا تخم مرغها را با وانیل خوب هم بزنید تا به حالت لختگی در نیاید. بعد شیر و روغن را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید. با همزن دستی همه مواد را به خوبی هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت کیک موز کاراملی
حالا موز کاراملی شده و خنک را به مواد اضافه کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید. سپس در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید و بگذارید حدود ۴۰ دقیقه بپزد. نوش جان!
فوت و فنهای دستور تهیه کیک موز کاراملی
برای پخت در فر برقی، دما را روی ۱۶۰ درجه و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید.
میتوانید از میوههای مختلف بهره ببرید و با شکر کاراملی شده مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب پیرکس ۲۰*۳۰ بریزید و حتماً کف آن را چرب کنید.
به هیچ وجه کره را با مارگارین عوض نکنید، چون طعم کره در این کیک خیلی مهم است.
منبع : فرارو