رسپی
کیک نارنگی : ۴ روش جهت تهیه کیک نارنگی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک نارنگی خوشمزه + تزیین با سس مخصوص نارنگی
اگر تا به حال کیک نارنگی نخوردهاید، پیشنهاد میکنم حداقل یک بار طعم ویژه آن را امتحان کنید. شما میتوانید کیک نارنگی را به عنوان یک عصرانه یا صبحانه خوب میل کنید.
اگر با دستور تهیه و درست کردن کیک نارنگی آشنا نیستید، ما در این دستور تهیه از مجله رضیم، دستور تهیه و مواد لازم کیک نارنگی را برای شما آماده کردهایم که با آن میتوانید کیک نارنگی خوشمزه و عالی درست کنید.
۴ روش طلایی جهت تهیه کیک نارنگی بسیار لذیذ
روش اول : کیک نارنگی بدون شیر با سس نارنگی
مواد لازم :
- تخممرغ: ۳ عدد
- شکر: ۱ لیوان
- آرد: ۱ و نیم لیوان
- روغن مایع: نیم لیوان
- آب نارنگی: نیم لیوان
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
- رنده پوست نارنگی: ۱ قاشق چایخوری
- وانیل: نوک قاشق
مراحل تهیه کیک نارنگی بدون شیر
- ابتدا تمام مواد را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس پوست نارنگی را در یک ظرف رنده میکنیم. دقت کنید که قسمت سفید پوست نارنگی را رنده نکنید، زیرا باعث تلخی میشود.
- پس از رنده کردن پوست نارنگی، تخممرغ، شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن به مدت ۵ دقیقه خوب هم میزنیم تا رنگ کرم و کشدار شود. سپس روغن مایع را اضافه میکنیم و فقط به مدت چند ثانیه هم میزنیم.
- در این مرحله به نیم لیوان آب نارنگی نیاز داریم. آب دو یا سه نارنگی را با استفاده از آبمیوهگیر میگیریم و آن را به مخلوط اضافه میکنیم و مجدداً چند ثانیه هم میزنیم.
- آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از الک کردن، به مواد اضافه میکنیم و این بار با یک لیسک یا قاشق به مدت چند ثانیه هم میزنیم. اگر بیش از حد هم بزنید، کیک پفش خوابیده میشود.
- قالب را با روغن مایع یا روغن مخصوص کیک کمی چرب کرده و مواد کیک را داخل آن میریزیم. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
- فر گرم شده یعنی فر باید ۱۵ دقیقه پیش روشن شده باشد.
- پس از مطمئن شدن از پخت کیک، قالب را از فر بیرون میآوریم و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا کمی خنک شود. سپس قالب را روی یک سینی برمیگردانیم.
- در نهایت روی کیک نارنگی خود را با سس مخصوص نارنگی تزیین کرده و سرو میکنیم. امیدواریم از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.
مراحل تهیه سس نارنگی
- برای تهیه این سس خوشمزه، نیم لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کمی غلیظتر شود.
- بعد از اینکه کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کرده و صبر میکنیم تا کمی خنک شود.
- پس از خنک شدن، سس را روی کیک نارنگی خود میریزیم.
روش دوم : کیک پرتقال و سیب و نارنگی
مواد لازم :
- شکر: ۱ و ۲/۱ لیوان
- روغن مایع: ۲/۱ لیوان
- آرد: ۶۰۰ گرم
- تخممرغ: ۵ عدد
- آب پرتقال و نارنگی: ۵/۱ لیوان
- سیب فرمز خلالشده: ۱ عدد بزرگ
- بکینگپودر: ۵/۱ قاشق مرباخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق مرباخوری پر
دستور تهیه کیک پرتقال و سیب و نارنگی
- ابتدا آب پرتقال و نارنگی را بگیرید. سپس شکر و روغن را همراه با وانیل و رنده پوست پرتقال با همزن مخلوط کنید. تخممرغها را یکییکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آب میوه را اضافه کرده و …
- مایه کیک را در قالب ریخته سیبهای خلال شده را روی مایه کیک بچینید. قالب را در فری که از قبل روشن کردهاید با حرارت ۱۷۰ درجه و روی پنجره وسط به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک برشته شود. کیک شما آماده است.
“““html
آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به مواد اضافه کنید. سپس کف قالب را چرب کرده و آرد بپاشید.
بیشتر بخوانید :
شربت نارنگی: روشی ساده جهت تهیه شربت نارنگی
دستور تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله
کیک زنجبیلی | روش طبخ کیک زنجبیلی با ۵ روش + عکس
روش سوم : دستور تهیه کیک ماست و نارنگی
مواد لازم :
- آرد یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شکر یک پیمانه
- قسمت نارنجی پوست نارنگی رنده شده یک قاشق غذاخوری
- ماست یونانی سه چهارم پیمانه
- روغن گیاهی نصف پیمانه
- آب نارنگی تازه یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر قند برای تزئین
دستور تهیه کیک ماست نارنگی
- دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. قالب فر را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید.
- آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ترکیب کنید.
- با انگشت پوست نارنگیهای رنده شده را در یک کاسه بزرگ به شکر بمالید تا شکر مرطوب شود.
- ماست، روغن، آب نارنگی، تخممرغ و وانیل را به مخلوط شکر نارنگی اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
- مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند.
- خمیر را در قالب بریزید و آن را کاملا پخش کنید.
- به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید، بپزید.
- اجازه دهید کیک به مدت ۱۲ دقیقه سرد شود. کیک را از قالب درآورده و اجازه دهید کاملا خنک شود.
- روی آن را با پودر قند تزئین کنید.
روش چهارم : کیک نارنگی با شیر
مواد لازم :
- آرد ۲ فنجان
- تخممرغ متوسط ۲ عدد
- شیر ۱/۳ فنجان
- شکر ۱ فنجان
- نارنگی بزرگ۲ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- بکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۱/۲ فنجان
دستور تهیه کیک نارنگی با شیر
- فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- نارنگیها را به صورت افقی برش زده و آب آنها را بگیرید.
- آرد و بکینگپودر را در بشقابی ریخته و مخلوط کنید، سپس ۳ بار الک کنید.
- تخممرغها را در کاسهای بشکنید، شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
- روغن مایع، آب نارنگی و شیر را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- همزن را کنار گذاشته، آرد را کم کم به مخلوط فوق افزوده و با لیسک (وسیلهای برای هم زدن) از یک جهت به آرامی هم بزنید (فولد کنید).
- قالب مورد نظر برای تهیه کیک را با کره کمی چرب کنید، آرد بپاشید و مایه کیک را در آن بریزید.
- قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید گذاشته تا کیک بپزد.
- کیک نارنگی را پس از پختن روی سیمی توری قرار دهید تا خنک شود، سپس با پودر قند یا خامه قنادی تزیین کنید.