طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک پای سیب بدون شیر خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کیک پای سیب بدون شیر

آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
کره_۱۲۵گرم
تخم مرغ_۴عدد
آب یا گلاب _۱/۲ پیمانه
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک پای سیب بدون شیر

۱_سیب ها را به صورت قاچ ها پرتقال در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و اجازه پخت دهید.

۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.

۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.

۴_کره و آب یا گلاب را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.

۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.

۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

۷_کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب ها را از شهد خارج کرده و کف قالب بچینید، سپس مواد را روی سیب ها ریخته و داخل فر قرار دهید.

۸_فر را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و سپس داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ الا ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزد.

نکته
به جای استفاده کامل از کره میتوانید، نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا