طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک پای سیب داخل پلو پز خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کیک پای سیب داخل پلو پز

آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
شیر_۱/۲پیمانه
کره_۱۰۰گرم
تخم مرغ_۴عدد
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک پای سیب داخل پلو پز

۱_سیب ها را به صورت چیپسی در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و کمی اجازه پخت دهید.

۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.

۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.

۴_کره و شیر را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.

۵_آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.

۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم.

۷_پلو پز را کمی چرب کرده و یک لایه مواد را داخل پلو پز ریخته ، لایه بعدی سیب ها را چیده ، لایه بعد دارچین قراره میدهیم، همین ترتیب ادامه داده تا مواد تمام شوند.

۸_کیک به مدت نیم ساعت با تنظیمات متوسط مخصوص طلایی شدن داخل پلو پز پخته میشود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا