طرز تهیه کیک پای سیب شکلاتی خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

مواد لازم کیک پای سیب شکلاتی
آرد_۲پیمانه
شکر_۱لیوان
سیب_۲عدد
شیر_۱/۲پیمانه
کره_۱۰۰گرم
تخم مرغ_۴عدد
پودر کاکائو _یک قاشق
وانیل_۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر_ ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک پای سیب شکلاتی
۱_سیب ها را به صورت قاچ ها پرتقال در آورده و داخل یک ظرف ریخته، یک فنجان آب ، یک قاشق شکر و کمی دارچین ریخته و اجازه پخت دهید.
۲_زرده را از سفیده جدا کرده و به همراه شکر و وانیل هم زده تا کرم رنگ شود.
۳_سفید را در ظرفی تمیز و خشک ترجیحا شیشه ای یا استیل هم زده تا کاملا پف کنند.
۴_کره و شیر را به زده ها اضافه کرده و هم بزنید.
۵_آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند.
۶_مواد خشک و سفیده را کم کم به ترکیب اولیه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
۷_کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و سیب ها را از شهد خارج کرده و کف قالب بچینید، سپس مواد را روی سیب ها ریخته و داخل فر قرار دهید.
۸_فر را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و سپس قالب داخل فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ الا ۵۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بپزد.
نکته
برای بهتر شدن خمیر کیک پای شکلاتی میتوانید به جای یک قاشق پودر کاکائویی که اضافه میکنید، یک قاشق از آرد سفید را کم کنید.
نکته دوم
به هیچ عنوان از شکر قهوه ای برای پخت کیک استفاده نکنید زیرا بافت کیک را خراب میکند.
چه شوووووووووووووود 🥰 🙂 😉 😋
من درست کردم خیلی هم طعم عالی ای داشت 👏❤
❤️❤️❤️❤️❤️
چه خوشگل وخوشمزه👍👍👍
چقدر عالیه. من حتما با این روش امتحان میکنم
فوق العادست😍
چه خفنه 😍🙌 ترکیبش حرف نداره 🤌