طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کیک پرتقالی با پودر قند خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کیک پرتقالی با پودر قند

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
پودر قند _۳/۴ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ

طرز تهیه کیک پرتقالی با پودر قند

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
پودر قند و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.

طرز تهیه روکش پرتقالی

مواد لازم :
نشاسته ذرت _۲ قاشق غ
آب پرتقال_۱ لیوان
پودر ژله _۱ بسته
خامه_۲ قاشق غذا خوری

نشاسته، آب پرتقال، شکر و خامه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته پخته و غلیظ و مانند فرنی شود. پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و اضافه کنید و اجازه دهید در یخچال کاملا سرد شود، سپس روی کیک ریخته و نوش جان کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا