طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر
طرز تهیه کیک پرتقالی صبحانه خانگی خوشمزه و ساده به سبک قنادی

مواد لازم کیک پرتقالی صبحانه
آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ
طرز تهیه کیک پرتقالی صبحانه
مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.
مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.
مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم
آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه از قبل گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.
چقدر جذابه????????????
جاتون خالی خیلی عالی شد????????
چه شود 😍😍
👏👏👏😍❤
حرف نداره 👏👏❤️❤️
عالی مثل همیشه❤️❤️❤️
رنگش و قیافش که عالیه حتما طعمش هم بی نظیره 👌👌
عالیه👏👏👏