رسپی

کیک کارامل گردو و عسل، یک پیشنهاد عالی و مهیج! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک کارامل گردو و عسل، یک پیشنهاد عالی و مهیج!

کیک کارامل عسل و گردو یکی از نوع‌های خوشمزه کیک‌های عصرانه است که با خرک عسل و گردو درست می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد.

چرا کیک کارامل گردو و عسل اینقدر محبوب است؟

طعم عالی: ترکیب کارامل، گردو و عسل یک طعم فوق‌العاده از شیرینی، طعم آجیل و کمی تلخی را ارائه می‌دهد که همه افراد از آن لذت می‌برند.

نسل لطیف و نرم: بافت نرم و لطیف کیک با رویه کاراملی ترد و گردوی خرد شده یک حس خوشایند به شما می‌دهد.

ظاهر زیبا: رنگ طلایی کارامل و تکه‌های گردو به کیک ظاهری جذاب و دل‌انگیز می‌بخشد.

مناسب برای هر جا: این کیک برای مهمانی‌های رسمی و همچنین برای عصرانه‌های دوستانه بسیار مناسب است.

مواد لازم برای تهیه کیک کارامل گردو و عسل

  • برای کیک اسفنجی: تخم‌مرغ، شکر، آرد، بکینگ پودر، وانیل، خامه صبحانه
  • برای رویه کاراملی: کره، عسل، گردو خرد شده

دستور تهیه کیک کارامل گردو و عسل

تهیه کیک اسفنجی: تخم‌مرغ‌ها را با شکر خوب هم بزنید تا حجیم شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید. در آخر خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط بدست آمده را در قالب فر بریزید و در فر از قبل گرم شده بپزید.

تهیه رویه کاراملی: کره را ذوب کرده و عسل و گردو را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی کیک پخته شده بریزید.

پخت نهایی: کیک را دوباره به مدت چند دقیقه در فر بگذارید تا رویه کاراملی طلایی شود.

دستور تهیه کیک کارامل گردو و عسل

نکات مهم برای تهیه کیک کارامل گردو و عسل

برای اینکه کیک خوب پف کند، تخم‌مرغ‌ها را خوب هم بزنید تا حجیم شوند.

برای اینکه رویه کاراملی طلایی و براق شود، از عسل طبیعی استفاده کنید.

می‌توانید به جای گردو از بادام یا پسته هم استفاده کنید.

برای تزیین کیک می‌توانید از خلال بادام یا پودر نارگیل بهره بگیرید.

کیک کارامل گردو و عسل، یک پیشنهاد عالی و مهیج! (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا