رسپی

گردو پلو همدانی با مرغ؛ آسان و سریع برای یک ناهار دلچسب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر دنبال یک غذای خوشمزه و سنتی هستید که عطر و طعم اصیل ایرانی را به خانه‌تان بیاورد، گردو پلو همدانی با مرغ پیشنهاد ما به شماست. در این مقاله از مجله رضیم، روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما خواهیم گفت.

مواد لازم برای تهیه گردو پلو همدانی با مرغ

اجزای لازم برای تهیه گردو پلو همدانی با مرغ به این صورت است:

برنج ایرانی ۴ پیمانه
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۱ پیمانه
زرشک ۱/۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
پیاز داغ به مقدار لازم

مراحل تهیه گردو پلو همدانی با مرغ

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این غذا حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم ساده این مقدار را برای جمع‌های بزرگ‌تر تغییر دهید.
  • ساده بودن تهیه این غذا در سطح متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی و مزه دار کردن مرغ

سینه مرغ را بشویید و در یک صافی بگذارید تا آب اضافی‌اش خارج شود.

با چاقو، مرغ را به قطعات کوچک‌تر برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید.

پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را رنده کنید یا در میکسر پوره کنید و به مرغ اضافه کنید.

زردچوبه، فلفل سیاه و مقداری زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. اگر دوست دارید می‌توانید از ادویه‌هایی مثل دارچین یا هل نیز استفاده کنید برای طعم بهتر.

سپس درب ظرف را بگذارید و حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به مرغ جذب شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب بقچه ترکیه‌ای

بیشتر

“““html

بخوانید: رسپی مرغ فلسطینی

مرحله دوم: پخت مرغ

مقداری کره در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

مرغ‌های طعم‌دار شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها عوض شود.

بعد از اینکه مرغ‌ها طلایی شدند، مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید تا روی مرغ‌ها را بپوشاند. درب تابه را بگذارید و با حرارت کم بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا مرغ‌ها خوب پخته شوند.

گردو پلو همدانی با مرغ؛ آسان و سریع برای یک ناهار دلچسب

زمانی که مرغ‌ها پخته شدند، آب اضافی آن را خالی کنید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس با چنگال آن‌ها را ریش ریش کنید.

اگر دوست دارید، می‌توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پلوی زغال اخته (جواهر پلو)

مرحله سوم: پخت برنج

برنج را از شب قبل خیس کنید.

بعد از خیس خوردن، برنج را آبکش کرده و در یک قابلمه مناسب بریزید.

به برنج آب، نمک و کمی روغن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

زمانی که برنج به جوش آمد، حرارت را کم کرده و بگذارید دم بکشد.

با یک کفگیر، سوراخ‌هایی در برنج ایجاد کنید و کمی کره و زعفران دم‌کرده روی برنج بزنید.

درب قابلمه را بگذارید و با حرارت کم بگذارید برنج خوب بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی شوید پلو با مرغ

رسپی یک ناهار خوشمزه با گردو و مرغ

مرحله چهارم: آماده‌سازی مواد میانی

گردوها را خرد کرده و در یک تابه مناسب بریزید.

گردوهای خرد شده را کمی تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته شود.

کشمش و زرشک را که قبلاً شسته و خیس کرده‌اید، به تابه اضافه کنید و چند ثانیه دیگر تفت دهید.

توجه داشته باشید که زرشک و کشمش به سرعت می‌سوزند، پس آن‌ها را بیش از حد تفت ندهید.

در این مرحله، پیاز داغ را نیز به مخلوط اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید. سپس حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب کوبیده توری

مرحله پنجم: ترکیب مواد و سرو

بعد از اینکه برنج کاملاً دم کشید، آن را در یک دیس مناسب بکشید.

مرغ‌های ریش‌ریز شده و مخلوط گردو و کشمش را روی برنج بریزید. برای زیباتر شدن می‌توانید از خلال بادام یا پسته هم استفاده کنید.

گردو پلو همدانی شما آماده است و می‌توانید آن را با سالاد شیرازی یا ماست چکیده سرو کنید.

بیشتر بخوانید: روش تشخیص گردو با کیفیت از روی پوست سبز

نکات و فوت و فن‌های تهیه گردو پلو همدانی با مرغ

با دنبال کردن این مراحل ساده، می‌توانید یک گردو پلو همدانی خوشمزه و مجلسی در خانه تهیه کنید. امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما قرار بگیرد و شما هم با این روش ساده این غذای خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا