رسپی
گردو پلو | ۴ مرحله برای تهیه گردو پلو پر خاصیت (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه گردو پلو خوشمزه و مجلسی
گردو پلو غذایی سالم و مقوی است که با گردو و گوشت یا مرغ همراه با زرشک، زعفران و … تهیه میشود. با ما همراه باشید.
گردو پلو: طرز تهیه گردو پلو خوشمزه و مغذی
- برنج: ۴ پیمانه
- روغن: به مقدار لازم
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- گردو: ۳۰۰ گرم
- گوشت ران: ۳۰۰ گرم
- زعفران و زرشک: برای تزئین
طرز تهیه گردو پلو
- ابتدا گوشت را به شکل قیمهای خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید.
- در همین حین، گردو را در آب خیس کنید و پوست روی آن را جدا کنید. سپس آن را با کمی روغن و زعفران تفت دهید.
- برنج را مانند همیشه آبکش کرده و دم بگذارید. وقتی برنج آماده شد، آن را در دیس بکشید.
- یک لایه گردو، یک لایه گوشت و پیاز داغ روی برنج بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین کنید، نوش جان!
بیشتر بخوانید:
پتله پلو | طرز تهیه پتله پلو در ۲ مرحله
۲ روش سنتی برای تهیه زیره پلو: زیره پلو با گوشت و ساده
طرز تهیه کدو پلو، غذایی محبوب مازندرانی
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، شیک و مجلسی