رسپی

گردو پلو | ۴ مرحله برای تهیه گردو پلو پر خاصیت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه گردو پلو خوشمزه و مجلسی

گردو پلو غذایی سالم و مقوی است که با گردو و گوشت یا مرغ همراه با زرشک، زعفران و … تهیه می‌شود. با ما همراه باشید.

گردو پلو: طرز تهیه گردو پلو خوشمزه و مغذی

  • برنج: ۴ پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • گوشت ران: ۳۰۰ گرم
  • زعفران و زرشک: برای تزئین

طرز تهیه گردو پلو

  1. ابتدا گوشت را به شکل قیمه‌ای خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید.
  2. در همین حین، گردو را در آب خیس کنید و پوست روی آن را جدا کنید. سپس آن را با کمی روغن و زعفران تفت دهید.
  3. برنج را مانند همیشه آبکش کرده و دم بگذارید. وقتی برنج آماده شد، آن را در دیس بکشید.
  4. یک لایه گردو، یک لایه گوشت و پیاز داغ روی برنج بریزید و روی آن را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین کنید، نوش جان!

بیشتر بخوانید:

پتله پلو | طرز تهیه پتله پلو در ۲ مرحله

۲ روش سنتی برای تهیه زیره پلو: زیره پلو با گوشت و ساده

طرز تهیه کدو پلو، غذایی محبوب مازندرانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، شیک و مجلسی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا