طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه گلت سيب خوشمزه و ساده به سبک قنادی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم گلت سيب

آرد ١٧٠ گرم
شكر ٣ قاشق غذاخوري
نمك ١/٤ قاشق چايخوري
آب يخ به مقداري كه خمير جمع شود
كره ٩٠ گرم
سيب پوست گرفته ٣ عدد اسلايس شده
دارچين ٢ قاشق غذاخوري

طرز تهيه گلت سيب:

ابتدا فرتون رو با دماي ٢٠٠ درجه روشن و گرم كنيد،بعد يه ظرف برداشته كه عاري از هر بو باشه،آرد و با نمك مخلوط كنيد و بعد كره را مربع هاي كوچك كرده و با انگشت به خُرد آرد بدين(از كف دست استفاده نكنيد كه كره آب ميشود)😉 بعد آب يخ را كم كم اضافه كرده تا خمير جمع شود👌🏻 خمير را در نايلون گذاشته(٣٠ دقه استراحت بدين) بعد از اون سيب و دارچين و شكر را مخلوط كنين و ٣-٥ دقه روي حرارت ملايم تا نيم پز بشه😋😋 بعد بزارين تا سرد بشه…. حالااااا خمير و از يخچال در بيارين با وردنه باز كنين و توي يه ظرف نچسب پهن كنين و 🌸اول سيب ها را بچينين با يك سانت فاصله از اطراف و بعد🌸سسي كه بدست آمده از سيب ها را ميريزم روش و گوشه هاي خمير را جمع كنيد و كمي شكر قهوه اي يا سفيد روي آن بپاشيد،،،بعد از ٢٠ دقه از زمان پخت مقداري كره و زعفران را با قلمو رومال كنيد و بزارين دوباره بپزه تا وقتي كه اطراف خمير طلايي بشه👌🏻👌🏻 درست كنيد و از طعم بي نظيرش لذت ببرين😉😘🌹

‫0/5 ‫(0 نظر)

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا