گل و گیاهان

گل انچوزا (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ـ خانواده: Boraginaceae

ـ نام علمی: Anchusa azurea loddon Rogalist

این گیاه به صورت ایستاده رشد می‌کند و می‌تواند تا ۲/۱ متر ارتفاع و ۶۰ سانتی‌متر عرض داشته باشد. برگ‌های آن تخم‌مرغی شکل، باریک و کمی پرزدار هستند. گل‌های زیبا و آبی کم‌رنگ این گیاه در اوایل تابستان شکوفا می‌شوند.

ـ نیازها:

این گیاه به مکان‌هایی که آفتاب خوبی دارند و خاکی مرطوب با زهکشی مناسب و نسبتاً غنی نیاز دارد. حداقل دمایی که می‌تواند تحمل کند ۱۵- درجه سانتی‌گراد است. همچنین، این گیاه به یک قیم برای رشد بهتر نیاز دارد.

ـ ازدیاد:

این گیاه می‌تواند از طریق برداشت قلمه ریشه در فصل زمستان و همچنین کاشت بذر در فصل بهار تکثیر شود.

منبع : گلستان علی

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا