گل و گیاهان

گل برفی (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ـ خانواده: Amaryllidaceae

ـ نام علمی: Galanthus

این گیاه یک نوع پیاز دار و دائمی است که دارای برگ‌های سبز و خاکستری و ساقه‌ای نازک است. ساقه گیاه بین دو برگ قرار دارد و در انتهای آن یک گل شکل می‌گیرد. گل‌های این گیاه در اواخر فصل زمستان و اوایل بهار شکوفا می‌شوند و رنگ آن‌ها سفید است و بوی عسل می‌دهند. گل‌ها شامل ۳ گلبرگ بزرگ در بیرون و ۳ گلبرگ کوچک در داخل هستند که به شکل فنجان به نظر می‌رسند. این گیاه حدود ۲۰ سانتی‌متر قد و ۸ سانتی‌متر عرض دارد.

ـ نیازها:

این گیاه نیاز به مکانی خنک و نیمه سایه دارد و خاک آن باید غنی از هوموس و مرطوب باشد. دمای حداقل قابل تحمل برای این گیاه -۱۵ درجه سانتی‌گراد است. همچنین باید دقت کرد که خاک زیر گیاه خشک نشود.

ـ ازدیاد:

این گیاه می‌تواند در فصل بهار و بعد از اینکه گل‌ها خشک شدند، یا در اواخر تابستان و پاییز، زمانی که پیازها در دوره استراحت قرار دارند، از طریق تقسیم کردن تکثیر شود.

منبع : گلستان علی

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا