طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم گل کلم سوخاری

۱) یک بوته گل کلم
۲) یک عدد تخم مرغ
۳) ۱/۵ ق.غ آرد
۴) ۲ ق.غ آرد سوخاری
۵) ۲ ق.غ آرد ذرت
۶) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۷) ۱/۵ ق.غ ماست
۸) ۳ الی ۴ ق.غ روغن زیتون یا روغن مایع
۹) یک ق.چ پول بیبر
۱۰) نصف ق.چ نمک
۱۱) نصف ق.چ فلفل سیاه
۱۲) نصف ق.چ زردچوبه
۱۳) یک شیشه سودا ( آب گازدار )

طرز تهیه گل کلم سوخاری

گل کلم ها رو ابتدا بشورید برگها و ریشه اش رو جدا کنید و به قطعات کوچک دربیارید داخل ظرفی آب بریزید کمی آبلیمو بریزید داخلش و اجازه بدید جوش بیاد سپس گل کلم ها رو بریزید داخلش ده دقیقه بزارید بمونه و آبپز بشه سپس آبکش کنید اجازه بدید تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه داخل کاسه ی بزرگی تخم مرغ ، ماست ، روغن زیتون ، آرد ، آرد سوخاری ، آرد ذرت ، پول بیبر ، نمک ، فلفل سیاه ، نمک ، زردچوبه رو بریزید مخلوط کنید تا گوله گوله نباشه در آخر سودا رو اضافه کنید و هم بزنید گل کلم هایی که خنک شدن داخل مخلوطی که آماده کردید بندازید و آغشته به مواد کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و گل کلم ها رو داخلش بچینید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بزارید تا بپزه و برشته بشه ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه زودتر یا دیرتر بپزه )
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا