تغذیه سالم

گوشت شتر مرغ در بارداری چه فایده ای دارد و چگونه مصرف میشود ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

گوشت شتر مرغ در بارداری

گوشت شتر مرغ یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز موجود است. نکته جالب درباره این گوشت این است که کالری، کلسترول و چربی اش حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم کمتر است.

این گوشت چربی، کالری و کلسترول کمی دارد و ویتامین‌های ب1، ب2، A، C و همچنین منیزیم و روی زیادی دارد. قسمت‌های اصلی گوشت شترمرغ شامل ران و سینه است. مهم‌ترین مزیت بهداشتی این گوشت این است که بر خلاف گوشت گاو، هیچ‌گونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی‌کند. گوشت شتر مرغ مزاج گرم و خشک دارد و مصلح آن سرکه است. همچنین ویتامین E که یکی از بهترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی است نیز در این گوشت وجود دارد.

خواص مصرف گوشت شتر مرغ در بارداری

آیا آهن بالای گوشت قرمز تنها باعث می‌شود که گوشت شتر مرغ به خانم‌های باردار توصیه شود؟

از نظر علمی، گوشت قرمز آهن و روی بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد. اما این باعث نمی‌شود که به خانم‌های باردار توصیه کنیم که فقط از گوشت قرمز برای تأمین آهن بدنشان استفاده کنند.

خانم‌های باردار باید نیاز روزانه به آهن را از تمام گروه‌های غذایی تأمین کنند و اگر تنها به خوردن گوشت قرمز، جگر، پاچه و مغز روی آورند، ممکن است در نهایت دچار ۲۵ تا ۳۰ کیلوگرم اضافه وزن شوند و نتیجه خاص دیگری نخواهند گرفت.

فواید مصرف گوشت شتر مرغ در بارداری

در میان انواع گوشت‌های قرمز، گوشت شتر مرغ بیشترین خاصیت و کمترین ضرر را دارد. با اینکه این گوشت در دسته گوشت‌های سفید قرار نمی‌گیرد، ارزش غذایی بسیار بالاتری نسبت به گوشت مرغ و بوقلمون دارد.

  • درمان کم‌خونی

گوشت شتر مرغ برای درمان کم‌خونی و به خصوص برای زنان باردار مؤثر است. آهن موجود در این گوشت به درمان کم‌خونی کمک می‌کند. این گوشت یک منبع عالی برای زنان باردار به حساب می‌آید.

  • مقابله با باکتری‌های مضر

گوشت شتر مرغ به طور طبیعی در برابر باکتری‌های مضر مثل E.coli و Salmonella مقاوم است. در واقع PH خاص این گوشت مانع آلودگی آن به این باکتری‌ها می‌شود. تولیدکنندگان شتر مرغ باید در حین حمل و نقل و کشتار، استرس آنها را کم کنند تا این PH حفظ شود.

  • کنترل سطح گلوکز

گوشت شتر مرغ بدون قند است، و برای افرادی که قند خون بالا دارند مناسب است. اگرچه مصرف بیش از حد گوشت قرمز برای قلب مضر است، پزشکان می‌گویند که گوشت شتر مرغ کاملاً مفید است و حتی افرادی که دیابت دارند می‌توانند مصرف کنند. شاخص گلیسمی این گوشت صفر است و انتظار نمی‌رود که قند خون را افزایش دهد.

  • قابلیت هضم بالا

گوشت شتر مرغ به طور چشم‌گیری ترد و با قابلیت هضمی بسیار بالا است؛ به طوری که ۹۰ درصد آن قابل هضم است و پس از گوشت ماهی بهترین رتبه را دارد. در حالی که گوشت مرغ و گاو ۸۷ درصد قابلیت هضم دارند.

  • مفید برای فشار خون

با توجه به میزان کم سدیم در گوشت شتر مرغ، آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند مناسب می‌سازد.

  • مفید برای جنین

گوشت شتر مرغ سرشار از ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و ترکیبات ضروری برای جنین و مادر است.

  • جلوگیری از اضافه وزن
    “`

استفاده از گوشت شترمرغ به‌دلیل چربی کم آن می‌تواند به کاهش اضافه وزن در دوران بارداری کمک کند، اما باید توجه داشت که مصرف زیاد آن ممکن است مضر باشد.

گوشت شتر مرغ در بارداری چه فایده ای دارد و چگونه مصرف میشود ؟ (2 نکته مهم)
  • جلوگیری از سردی رحم

این نوع گوشت برای درمان فلج، سستی و خواب رفتن اعضای بدن، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری‌های مرتبط با سردی رحم مفید است.

گوشت شترمرغ در بارداری

شرایط مصرف گوشت شترمرغ در بارداری

  1. این گوشت دارای بافت نازک و لطیفی است و نباید بیش از حد پخته شود، زیرا سریعاً خشک می‌شود.
  2. زمان لازم برای پخت یک تکه از گوشت شترمرغ کمتر از زمان لازم برای پخت همان مقدار گوشت گاو است.
  3. استفاده از مایکروویو برای پخت این گوشت توصیه نمی‌شود، زیرا باعث خشک شدن بیش از حد آن می‌شود.

میزان مصرف گوشت شترمرغ در بارداری

گوشت شترمرغ بسیار شبیه به گوشت گوسفند و گاو است، اما چربی کمتری دارد و گزینه بهتری محسوب می‌شود. به شرطی که از منابع معتبر و سالم تهیه شود، مصرف آن برای زنان باردار هیچ مشکلی ندارد. اما باید به‌خاطر داشت که در مصرف هر ماده غذایی باید اعتدال رعایت شود.

روش مصرف گوشت شترمرغ برای زن باردار

برای خوشمزه‌تر کردن گوشت شترمرغ، می‌توانید آن را در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده، فلفل قرمز خرد شده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه یا سس سویا به مدت کمی قرار دهید، زیرا گوشت شترمرغ طعم‌ها را به‌سرعت جذب می‌کند. سپس گوشت را به سیخ بزنید و به سرعت کباب کنید.

همراهی این گوشت با مُصلحات اصلی مانند سرکه و روغن می‌تواند هضم آن را ساده‌تر کرده و عوارض احتمالی آن را کاهش دهد. گوشت شترمرغ طعمی منحصر به فرد دارد و اگر به درستی پخته شود، طعمی مشابه استیک پیدا می‌کند.

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا