دانستنی های پزشکی

یک راهکار کم هزینه برای پیشگیری از سکته مغزی (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند: به طور متوسط، آمریکایی‌ها روزانه کمتر از 25 گرم فیبر مصرف می‌کنند، در حالی که این مقدار حداقل پیشنهادی انجمن قلب آمریکا است.

پزشکان انگلیسی بیان کرده‌اند: اگر روزانه فیبر خوراکی مصرف شود، خطر سکته مغزی تا هفت درصد کاهش می‌یابد.

بر اساس گزارش ایسنا، این پزشکان تأکید کرده‌اند که برای هر فرد ضروری است که از مواد غذایی حاوی فیبر مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات و مغزها استفاده کند، و این نیاز برای کسانی که در معرض خطر سکته مغزی هستند حتی بیشتر می‌شود.

این گروه پزشکی هشت مطالعه‌ای که بین سال‌های 1990 تا 2000 منتشر شده بود را بررسی کردند و در این مطالعات، همه انواع سکته مغزی بررسی شدند.

متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند: به طور متوسط، آمریکایی‌ها روزانه کمتر از مقدار توصیه شده فیبر مصرف می‌کنند، که حداقل آن 25 گرم در روز است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، تحقیقات قبلی نیز نشان داده‌اند که می‌توان با مصرف فیبر خوراکی، عوامل خطر سکته مغزی مانند فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش داد.

منبع: عصر ایران

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا