۱۰ راه تشخیص انبه رسیده از کال

“`html
انبه یکی از میوههایی است که هر چه بیشتر برسد، طعم شیرینتر و بافت نرمتری پیدا میکند. برای تشخیص اینکه انبه رسیده است یا نه روشهای مختلفی وجود دارد. در این مقاله از بخش دانستنیهای رضیم بلاگ یاد میگیریم که چگونه انبه رسیده را تشخیص دهیم؟
نحوه تشخیص انبه رسیده
برای تشخیص اینکه انبه رسیده است، باید به شکل، رنگ و حتی بافت و بوی میوه دقت کنید. در ادامه به نکات مهمی برای این کار اشاره میکنیم.
۱- به فرم میوه دقت کنید
انبههای رسیده معمولاً در اشکال مختلفی وجود دارند و به طور کلی انبههایی که گردتر هستند، خوشمزهتر و شیرینترند.
۲- قسمت پایینی انبه را بررسی کنید
قسمت پایینی انبه نشان میدهد که آیا رسیده است یا نه. اگر انبه رسیده باشد، این قسمت کمی برآمده و گوشتیش است. اگر انتهای انبه صاف باشد، یعنی هنوز نرسیده است.
بیشتر بخوانید: نحوه مصرف هسته انبه برای درمان سرفه
۳- به رنگ انبه توجه کنید
یکی دیگر از عوامل مهم برای تشخیص انبه رسیده، رنگ روشن و زرد آن است. وقتی انبه خوب رسیده باشد، نباید روی پوست آن رنگ سبز دیده شود. البته بعضی انبهها ممکن است سبز باشند و به همین دلیل نمیتوان فقط به رنگ انبه استناد کرد.
همچنین، قرمز بودن برخی نقاط انبه به این معنی است که انبه در معرض نور آفتاب بوده و این نشاندهنده نرسیدن انبه نیست.
۴- به لکههای روی پوست انبه دقت کنید
معمولاً انبههای رسیده دارای لکههای قهوهای رنگ روی پوست خود هستند. اگرچه نبود این لکهها به معنای نرسیدن انبه نیست، اما در بعضی مواقع میتواند کمککننده باشد. اگر لکهها بسیار عمیق و تیره باشند، ممکن است انبه خراب باشد.
۵- قبل از خرید انبه آن را بو کنید
انبه رسیده باید بوی خوش و خاصی داشته باشد. وقتی انبه رسیده را بو میکنید، بوی شیرین آن را حتی از روی پوست نیز حس خواهید کرد. برای اطمینان از رسیده و سالم بودن انبه، قسمت پایینی میوه را بو کنید. اگر بوی ترشی یا الکل بدهد، یعنی خراب است.
۶- به بافت میوه دقت کنید
برای اطمینان از اینکه انبهای که میخرید، رسیده است یا نه، به آرامی با نوک انگشت روی آن فشار دهید. اگر بافت میوه نرم باشد، یعنی رسیده است. اگر انبه خیلی سفت باشد، نشانه نرسیدن آن است.
توجه کنید که فشار زیاد نباید باعث له شدن انبه شود و اگر با فشار سوراخ شد، یعنی انبه بیش از حد رسیده است.
۷- پوست انبه را لمس کنید
روش دیگر برای تشخیص انبه رسیده، لمس کردن پوست آن است. وقتی انبه رسیده را لمس میکنید، پوست آن کمی چین و چروک دارد. اگر انبه خیلی صاف و صیقلی باشد، یعنی نرسیده است.
اگر پوست انبه بیش از حد چروکیده باشد، یعنی میوه بیش از حد رسیده است و باید مراقب باشید.
“““html
از حد لزوم رسیده و کیفیت خود را از دست داده است.
بیشتر بخوانید: روشهای برش، پوستکندن و خوردن انبه
۸- انبه را وزن کنید
انبهای که کاملاً رسیده باشد، معمولاً سنگینتر از انبههای نارس است. برای فهمیدن اینکه آیا انبهای رسیده دارید یا نه، میتوانید دو انبه هماندازه را در دست بگیرید و وزن آنها را مقایسه کنید. معمولاً انبهای که بیشتر رسیده، وزن بیشتری خواهد داشت.
۹- طعم انبه را بررسی کنید
انبه رسیده معمولاً طعمی شیرین و بویی خوش دارد. اما اگر انبه نرسیده باشد، طعم آن ممکن است کمتر شیرین باشد و کمی تلخ یا گس به نظر برسد.
۱۰- مراقب لکههای سیاه قسمت تحتانی انبه باشید
اگر انبه بیش از حد برسد یا در گرما بماند، قسمت زیرین آن نرم و تیره میشود. اگر لکههای تیرهای در زیر انبه دیدید، بهتر است آن را نخورید چون ممکن است در حال خراب شدن باشد. معمولاً اگر این قسمت را بو کنید، بوی نامطبوعی حس خواهید کرد.
در این مقاله به ۱۰ راه برای تشخیص انبه رسیده اشاره شد. هنگام خرید انبه حتماً به نکاتی که گفتیم توجه کنید تا انبه باکیفیت و رسیدهای انتخاب کنید. شما از چه روشهایی برای تشخیص انبه رسیده استفاده میکنید؟ اگر دوست دارید تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.