۱۵ رسپی کوکوی خوشمزه؛ سریع و ساده با نکات وا نرفتن آن

“`html
کوکو یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد، در هر سنی آن را دوست دارند. این غذا یک گزینه خوشمزه و سریع برای دانشجویان، افراد مجرد و خانوادههای کوچک برای ناهار و شام است. کوکو را میتوان به عنوان یک غذای آسان در نظر گرفت، زیرا خیلی سریع آماده میشود و برای خانمهای شاغل که زمان آشپزی ندارند، انتخاب بسیار خوبی است. با ما در مجله اینترنتی رضیم همراه باشید.
۱- کوکو سبزی
یکی از انواع خوشمزه کوکو، کوکو سبزی است که با سبزی تازه آماده میشود. شما میتوانید کوکو سبزی را به روشهای مختلف و با مواد متفاوت درست کنید.
برای مثال، میتوانید کوکو سبزی را با سیبزمینی یا با زرشک و گردو درست کنید و حتی این کوکو را در فر نیز بپزید.
تخم مرغ | دو تا سه عدد |
سبزی کوکویی | (تره، گشنیز، جعفری و شوید) ۵۰۰ گرم |
روغن مایع | به میزان لازم برای سرخ کردن |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مواد اصلی کوکو سبزی همینها بودند، اما اگر میخواهید با رسپی کوکو سبزی و روشهای مختلف آن آشنا شوید، بر روی لینک کلیک کنید.
۲- کوکو مرغ
برای تهیه کوکو مرغ، شما میتوانید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید.
برای تهیه این کوکو به مواد زیر نیاز داریم:
ران مرغ | ۸ عدد |
سیبزمینی متوسط پخته | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۵۰۰ گرم |
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۲ لیوان |
پودر سوخاری خانگی (در ادامه رسپی توضیح داده میشود) | ۲ لیوان |
“““html
- ابتدا مرغها را با ادویههای دلخواه خود مزهدار کنید. مرغها را به خوبی با مواد ماساژ دهید تا طعم بگیرند. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا رنگشان تغییر کند.
- بعد از تغییر رنگ، ۶ قاشق غذاخوری زعفران و ۲ لیوان آب جوش با نمک را به مرغها اضافه کنید و در تابه را بپوشانید. اجازه دهید تا مرغها با حرارت بالا خوب بپزند.
- پس از پخت، گوشت را از استخوان جدا کنید و استخوانها را تمیز کنید. آنها را کنار بگذارید تا بعداً برای آغشته کردن کوکوها به پودر سوخاری استفاده کنید.
- گوشتها را با استفاده از بلندر خرد کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کوکو مرغ اینجا کلیک کنید.
۳- کوکو سیب زمینی
حتماً شما هم مانند من عاشق این کوکو هستید. بچهها هم کوکو سیب زمینی را خیلی دوست دارند. این غذا بسیار آسان و سریع تهیه میشود و برای پیکنیک و رفتن به طبیعت بسیار مناسب است.
سیبزمینی متوسط | دو عدد |
تخم مرغ | دو عدد |
پیاز متوسط | یک عدد |
سبزی شنبلیله | یک قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | یک قاشق غذاخوری |
کنجد | یک قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل قرمز، پودر سیر یا پیاز، ادویه | به مقدار دلخواه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
- در مرحله اول، به سراغ سیبزمینیها بروید و آنها را با رنده ریز رنده کنید. اگر وقت کم دارید، میتوانید از میکسر یا خردکن استفاده کنید. بعد از رنده کردن سیبزمینیها، به پیاز بروید و آن را نیز با همان رنده ریز رنده کنید.
- در مرحله دوم، پوره سیبزمینی و پیاز را در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید. تخممرغها را یکی یکی به مواد کوکو اضافه کنید و هم بزنید.
برای ادامه مطلب رسپی کوکو سیب زمینی اینجا کلیک کنید.
بیشتر بخوانید: لیست ۲۱ غذای نونی برای ناهار و شام؛ ساده و خوشمزه
۴- کوکو لوبیا سبز
این کوکو برای ورزشکاران و کسانی که رژیم غذایی دارند بسیار مناسب است. میتوان این کوکو را با سبزیجات مختلفی درست کرد و لوبیا سبز یکی از آنهاست.
لوبیا سبز | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | یک عدد متوسط |
هویج | یک عدد متوسط |
روغن و آب | به مقدار لازم |
تخم مرغ | دو عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران دمکرده | به مقدار لازم |
- برای درست کردن کوکو لوبیا سبز، ابتدا لوبیا سبزها را تمیز کرده، سپس آنها را با آب سرد بشویید و خرد کنید. سیبزمینی و هویج را هم بعد از شستن و پوست کندن به قطعات کوچک برش بزنید تا بتوانید بتوانید همه مواد را در میکسر یا غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
- اگر میکسر یا غذاساز ندارید، میتوانید سیبزمینی و هویج را با رنده ریز رنده کنید و لوبیا سبز را با چاقو بسیار تیز خرد کنید. سپس همه این مواد را با هم مخلوط کنید. هر چقدر مواد کوچکتر خرد شوند و به خوبی ترکیب شوند، نتیجه نهایی بهتر خواهد شد.
برای مطلب رسپی کوکو لوبیا سبز اینجا کلیک کنید.
۵- کوکو ذرت
ذرت یک ماده غذایی عالی است که میتوانید با آن غذاهای مختلفی درست کنید. یکی از غذاهای خوشمزه ای که میتوانید با ذرت درست کنید، کوکو ذرت است که درست کردنش خیلی آسان است.
ذرت شیرین | ۱ پیمانه |
آرد سفید | ۱ سوم پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۳ _۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل، پودر آویشن | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ سوم پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
ماست | ۱ پیمانه |
سس کچاپ | ۱ چهارم پیمانه |
سیر | ۱ حبه |
شوید خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
- در ابتدا، آرد و بیکینگ پودر را الک میکنیم. سپس، تخم مرغهایی که به دمای محیط رسیدهاند را به آن اضافه کرده و با یک همزن دستی خوب مخلوط میکنیم.
- بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، ادویهها، نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم میزنیم تا ادویهها با مواد خوب مخلوط شوند و بوی تخم مرغ از بین برود.
- شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد یکدست شوند.
- ذرت و فلفل دلمهای را به مخلوط اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا مواد له نشوند و به خوبی ترکیب شوند.
برای ادامه مطلب رسپی کوکو ذرت اینجا کلیک کنید.
۶- کوکوی بادمجان
بادمجان یکی از مواد غذایی خوشمزه است و اکثر ایرانیها آن را دوست دارند. با بادمجان میتوان کوکویی خوشمزه درست کرد که طعمی خاص دارد. برای تهیه کوکوی بادمجان به مواد زیر نیاز داریم:
بادمجان متوسط | ۳ تا ۴ عدد |
سیر | ۴ حبه |
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
آرد سوخاری | یک قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۳ عدد |
روغن | به مقدار دلخواه |
- مرحله اول این است که بادمجانها را کباب کنیم. بادمجانها را با آب سرد بهخوبی بشویید و پوست آنها را نکنید؛ چون پوست بادمجان باعث میشود مغز آن به خوبی پخته شود.
- روی بادمجانها چند شکاف کوچک ایجاد کنید تا وقتی کباب میشوند، آب و تلخی آنها گرفته شود.
- بادمجانها را روی شعله متوسط قرار داده و کباب کنید.
- بعد از اینکه بادمجانها کباب شدند، به آرامی پوست آنها را با چاقو جدا کنید. میتوانید از پوستگیر مخصوص هم استفاده کنید. سپس بادمجانها را در میکسر یا غذاساز بریزید.
- ۳ حبه سیر پوستکنده را به بادمجانها اضافه کنید.
برای ادامه مطلب رسپی کوکوی بادمجان اینجا کلیک کنید.
“““html
اینجا کلیک کنید.
۷- کوکوی تره
تره یکی از سبزیجات خوشمزه است که میتوانید با آن غذاهای لذیذی تهیه کنید. به خاطر عطر خوبی که دارد، غالباً در انواع غذاها استفاده میشود. شما میتوانید از تره برای تهیه کوکو نیز استفاده کنید. برای درست کردن کوکوی تره به مواد زیر احتیاج دارید.
سبزی تره تازه | صد تا ۱۵۰گرم |
سیب زمینی پخته | ۱عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | دو قاشق غذاخوری |
پودر گشنیز | ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن | ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
روغن جهت سرخ کردن | به میزان لازم |
- اول از همه، سیب زمینی را بپزید. برای اینکار، سیب زمینی را با آب بشورید. سپس در قابلمهای مقداری آب بریزید و سیب زمینی را در آن قرار دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب زمینی به طور کامل پخته شود. پس از پخت، اجازه دهید سیب زمینی سرد شود.
- ترهها را خوب بشویید و تمیز کنید. سپس آنها را روی یک دستمال بگذارید تا آب آنها گرفته شود. بعد با یک چاقوی تیز ترهها را ریز خرد کنید یا در یک خردکن بریزید و خرد کنید.
- در یک کاسه یا ظرف بزرگ، دو عدد تخم مرغ را بشکنید. با همزن دستی یا چنگال آنها را مخلوط کنید تا خوب بهم بخورند.
سبزیهای خرد شدهی تره را به تخممرغهای مخلوط شده اضافه کنید و دوباره با همزن دستی یا قاشق ترکیب کنید. برای ادامه مراحل رسپی کوکو تره اینجا کلیک کنید.
۸- کوکو کدو سبز
کوکوی کدو سبز یک نوع کوکوی خوشمزه و سبک است که به سادگی در خانه درست میشود. برای تهیه این کوکو به مواد کمی احتیاج دارید.
“““html
کدو سبز | ۴ تا ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه | به مقدار دل خواه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار دلخواه |
- برای شروع، کدوها را با رنده درشت یا میکسر رنده کنید. دقت کنید که آنها را خیلی به شکل پوره در نیاورید، زیرا ممکن است آب بیندازند و مجبور شوید آب آنها را جدا کنید. پس بهتر است از رنده درشت استفاده کنید تا کار سریعتر پیش برود.
- در مرحله بعد، مقداری نمک به کدوها اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بمانند تا آب بیندازند.
برای ادامهدستور تهیه کوکوی کدو سبز اینجا کلیک کنید.
۹- کوکو ماهی
شاید اسم این کوکو کمی عجیب به نظر بیاید، اما کوکو ماهی یکی از بهترین غذاها برای افرادی است که عاشق ماهی هستند. حتی اگر کسی هم با خوردن ماهی راحت نیست، میتواند با اضافه کردن کوکوی ماهی به برنامه غذاییاش، طعم ماهی را تجربه کند.
برای تهیه کوکو ماهی به مواد زیر نیاز دارید:
سیب زمینی | ۱ عدد |
فیله ماهی | ۳۰۰ گرم |
گشنیز ساطوری شده | نصف پیمانه |
شوید ساطوری شده | نصف پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
پاپریکا | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
- اول از همه، ماهی را بپزید و سپس استخوانهای آن را جدا کنید و ماهی را ریز خرد کنید.
- در یک کاسه مناسب، ۱ عدد پیاز و ۱ عدد سیبزمینی را رنده کنید و آب آنها را بگیرید و به کاسه ماهی اضافه کنید.
- سپس نصف پیمانه شوید، نصف پیمانه گشنیز، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، سیر و زردچوبه به میزان لازم، ۱ پیمانه آرد و ۱ عدد تخممرغ را به مخلوط ماهی و سیبزمینی اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
برای ادامه رسپی کوکو ماهی به متن آن مراجعه کنید.
۱۰- کوکو والک
کوکو والک یکی دیگر از انواع کوکوها است که به خاطر طعم خوشمزهاش، گزینهای عالی برای وعده غذایی به شمار میرود. این غذا عموماً در فصل بهار درست میشود، زیرا گیاه والک فقط در این فصل رشد میکند و درست کردن آن با سبزی تازه واقعاً لذتبخش است! کوکو والک غذایی بسیار خوب و مناسب برای وعده شام است.
والک | ۳۰۰ گرم |
تخممرغ | ۴ عدد |
گردوی خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
- در اولین مرحله، سبزی والک را به دقت بشویید و بگذارید تا آب آن گرفته شود. پس از آمادهسازی، آن را روی تخته قرار دهید و خرد کنید. این مرحله مهم است زیرا والک گیاهی نرم و لطیف است و خرد کردن بیش از حد آن میتواند آن را له کند. بنابراین دقت کنید تا به آرامی این کار را انجام دهید.
- ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید تا تمیز شوند.
- سپس، ۲ پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و سیب زمینیها را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب جوش بیاید و سیب زمینیها پخته شوند.
- بعد از پخته شدن سیب زمینیها، آنها را از آب خارج کرده و رنده کنید و در یک کاسه بگذارید تا خنک شوند.
- تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و به سیب زمینیها اضافه کنید. سپس، نمک، زعفران و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- اولین کار این است که سیب زمینیها را خوب بشویید و آنها را با کمی آب در یک قابلمه بگذارید. سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد تا نرم شوند.
- پس از پخته شدن سیب زمینیها، اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را بکنید و رنده کنید. میتوانید برای راحتی از گوشتکوب دستی یا مخلوطکن هم استفاده کنید.
- در این مرحله، کمی روغن در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. سپس مقداری زیره سبز را برای چند ثانیه در روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود. بعد از آن، زیره را به سیبزمینیهای رنده شده اضافه کنید.
- برای تهیه کوکوی سوسیس، بهتر است سوسیس گوشت با کیفیت بالایی استفاده کنید. اگر نمیخواهید از سوسیس گوشت استفاده کنید، میتوانید سوسیس مرغ را به جای آن انتخاب کنید.
- ابتدا، سیبزمینی و پیاز را خوب بشویید و در یک ظرف مناسب رنده کنید. به یاد داشته باشید که پیاز را جدا رنده کنید و آب آن را بگیرید تا ترکیب شما منسجمتر شود.
- سپس سوسیس را با چرخ گوشت چرخ کنید. بعد از اینکه سوسیس آماده شد، آن را به مخلوط پیاز و سیبزمینی رنده شده اضافه کنید و نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.
- بعد از آماده شدن مخلوط، مقداری پودر نان خشک اضافه کنید و همه مواد را خوب ورز دهید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و یکدست شوند.
- اولاً پیازها را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید. برای این کار، بهتر است از تختهی برش استفاده کنید تا اندازه پیازها یکی باشد و در زمان سرخ شدن به خوبی آماده شوند. حالا یک تابه بردارید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شود.
- مقداری روغن به تابه اضافه کنید و وقتی روغن گرم شد، پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند، تابه را کنار بگذارید تا پیازها خنک شوند.
- حالا در حالی که پیازها خنک میشوند، پیازچهها را خوب بشویید و به صورت ریز خرد کنید. هرچه پیازچهها ریزتر باشند، مایهی کوکو بهتری خواهید داشت.
- وقتی پیازها خنک شدند، در یک کاسه مناسب، پیازهای سرخ شده و پیازچه را بریزید و تخممرغها را در کاسه بشکنید و هم بزنید.
- سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد درون کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همهی مواد به خوبی مخلوط شوند.
- ابتدا بهها را خوب بشویید، پوستشان را بکنید و رنده کنید.
- سپس تخممرغها را در یک ظرف جداگانه شکسته و هم بزنید تا کاملاً يکدست شوند.
- در مرحله بعد، آرد را به همراه شکر و دارچین مخلوط کنید، سپس تخممرغها را به آن افزوده و خوب هم بزنید. به را به سایر مواد کوکو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
“““html
تخم مرغ را در یک ظرف جدا بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. بعد از این که تخم مرغها را کاملاً ترکیب کردید، آن را با ظرف والک اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند.
برای ادامه رسپی کوکو والک به محتوای آن مراجعه کنید.
۱۱- کوکو سیب زمینی زعفرانی
کوکو سیب زمینی زعفرانی یکی از غذاهای مشهور در ایران است که با مواد ساده و در دسترس درست میشود. زعفرانی که در این غذا به کار میرود، عطر و طعمی خاص به آن میدهد و آن را به گزینهای عالی برای یک وعده غذایی خوشمزه تبدیل میکند.
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نعناع | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی به این شکل است:
برای ادامه رسپی این کوکوی خوشعطر و خوشطعم بر روی لینک رسپی کوکو سیب زمینی زعفرانی کلیک کنید.
۱۲- کوکو سیب زمینی پاکستانی
کوکو سیب زمینی پاکستانی یکی از خوشمزهترین غذاهای پاکستان است که برای تهیه آن از زیره و گشنیز تازه استفاده میشود و به همین خاطر طعم متفاوتی نسبت به کوکو سیب زمینی ایرانی دارد.
“““html
سیب زمینی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل قرمز خرد شده | ۱/۴ قاشق چایخوری |
برگ گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی پاکستانی
در اینجا مراحل تهیه کوکوی سیب زمینی پاکستانی را به شما آموزش میدهیم:
برای ادامه آموزش این کوکوی خوشمزه، روی لینک رسپی کوکو سیب زمینی پاکستانی کلیک کنید.
۱۳- کوکوی سوسیس
کوکوی سوسیس یکی از کوکویهای خوشمزه و محبوب است که با سیبزمینی و سوسیس تهیه میشود و برای ناهار مناسب است. از نکات جالب کوکوی سوسیس این است که میتوانید به دلخواه مواد دیگری مانند قارچ هم به آن اضافه کنید.
مراحل تهیه کوکوی سوسیس
مراحل تهیه کوکوی سوسیس به این صورت است:
برای ادامه آموزش این غذای خوشمزه و ساده، روی لینک رسپی کوکوی سوسیس کلیک کنید.
“““html
۱۴- کوکوی پیازچه
سبزیجات برای سلامتی بدن و سیستم گوارش ما بسیار اهمیت دارند. خوردن روزانه سبزیجات کمک میکند تا غذا بهتر هضم شود و فشار کمتری به بدن شما وارد شود.
از طرفی، سبزیجات با طعم و عطری که دارند، گزینهی خیلی خوبی برای تنوع در وعدههای غذایی شما هستند. کوکو پیازچه که از ترکیب تخم مرغ، آرد و پیازچه درست میشود، غذایی ساده، سریع و خوشمزه است.
مراحل تهیه کوکوی پیازچه
مراحل تهیه کوکوی پیازچه به این صورت است:
برای ادامهی رسپی این غذای خوشمزه و راحت، روی لینک رسپی کوکوی پیازچه کلیک کنید.
۱۵- کوکوی به
کوکوی به یکی از کوکوهای محبوب است که به خاطر استفاده از میوهی به، طعمی ویژه و دلپذیر دارد. شما میتوانید این کوکو را به راحتی با مواد اولیهای مانند آرد، تخممرغ، به، دارچین و شکر در زمان کوتاهی تهیه کنید و میل کنید.
مراحل تهیه کوکوی به
مراحل تهیه “کوکوی به” به این صورت است:
برای ادامهی رسپی این غذای خوشمزه و متفاوت، روی لینک رسپی کوکوی به کلیک کنید.
امیدوارم این رسپیهای کوکو براتون مفید بوده باشه. این کوکوها را به عنوان غذای بدون گوشت درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید. همچنین چون کوکو غذایی سبک است، برای شام هم مناسب میباشد. نوش جان!